15 receptů na jídla, která poslouží jako studený oběd a zasytí i těžce pracující muže
Pod pojmem chlapské jídlo do práce si často představíme kus masa, který nepotřebuje přílohu, ale stačí k němu krajíc chleba nebo jiné pečivo. Vhodné ale mohou být i lehčí saláty nebo pomazánky. Prostě něco, co není třeba ohřívat.
Ne každý má možnost si jídlo v práci ohřát nebo dojet někam na teplý oběd. Pak nezbývá nic jiného, než si připravit oběd do krabičky a sníst si ho přímo na místě. Proto vám přinášíme přehled jídel, která zasytí, není třeba je ohřívat a přitom skvěle chutnají.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Křimický řízek
- Studená pečená krkovička se salátem
- Dort z brambor za studena
- Nakládaný bůček za studena
- Studený čočkový salát
- Studený salát ze špekáčků
- Plněná paprika na studené pohoštění
- Drožďová pomazánka teplá a studená
- Kořeněné květákové lívanečky se studenou omáčkou
- Vařené hovězí maso se studenou omáčkou
- Sekaná zapečená v listovém těstě jako studené pohoštění
- Studený fazolový salát s pečenou paprikou a rajčaty
- Těstovinový salát
- Karbanátek
- Zeleninový salát s tuňákem
1/15
1/15
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře