Jak se tvarují langoše. Zvládnete to snadno a rychle podle videonávodu
Dokonale křupavé a dozlatova usmažené langoše potřené česnekem, kečupem nebo tatarkou, posypané pořádnou vrstvou sýru, kdo by je neměl rád? Ve videonávodu vám ukážeme, jak je můžete jednoduše tvarovat do požadovaného tvaru bez přidávání dalšího množství mouky.
Langoše patří mezi oblíbené dobroty zejména v letních měsících, kdy se hojně prodávají na koupalištích nebo festivalech. Pojďte si udělat léto a tu pravou pohodu i u vás doma a připravte si vaše oblíbené langoše, které budou chutnat a vypadat jako ze stánku. Nejčastěji se langoše připravují z kynutého těsta a poté tvarují do požadovaného tvaru. My pro vás máme skvělý tip, jak je snadno vytvarujete pomocí talířku, prstů a oleje, se kterým nemusíte šetřit, protože ho stejně budete potřebovat na smažení.
Mohlo by vás zajímat
Snadné tvarování langošů
Představíme vám postup na jednoduché tvarování langošů.
- Mělký talíř lehounce vymažte olejem.
- Položte na něj kousek těsta a naolejovanými prsty ho roztáhněte do tenka.
- Nebojte se množství oleje, langoše se v něm pak i smaží.
- Vytvarované langoše poté usmažte v rozpáleném oleji z obou stran.
- Přejeme dobrou chuť.
Oblíbené langoše připravujeme i netradičně například z jogurtového, tvarohového nebo dokonce cuketového těsta. Podle chuti je můžeme i naplnit masem nebo masovou směsí a podávat jako hlavní chod.
Do komentáře nám dejte vědět, jak se vám langoše povedly krásně vytvarovat a usmažit dozlatova.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 11 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 21 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Časté chyby při přípravě langošů: Stačí dodržet jednoduchá pravidla při zadělávání a smažení těsta
Komentáře