Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dokonale křupavé a dozlatova usmažené langoše potřené česnekem, kečupem nebo tatarkou, posypané pořádnou vrstvou sýru, kdo by je neměl rád? Ve videonávodu vám ukážeme, jak je můžete jednoduše tvarovat do požadovaného tvaru bez přidávání dalšího množství mouky.

Langoše patří mezi oblíbené dobroty zejména v letních měsících, kdy se hojně prodávají na koupalištích nebo festivalech. Pojďte si udělat léto a tu pravou pohodu i u vás doma a připravte si vaše oblíbené langoše, které budou chutnat a vypadat jako ze stánku. Nejčastěji se langoše připravují z kynutého těsta a poté tvarují do požadovaného tvaru. My pro vás máme skvělý tip, jak je snadno vytvarujete pomocí talířku, prstů a oleje, se kterým nemusíte šetřit, protože ho stejně budete potřebovat na smažení. 

Snadné tvarování langošů

Představíme vám postup na jednoduché tvarování langošů.

  1. Mělký talíř lehounce vymažte olejem.
  2. Položte na něj kousek těsta a naolejovanými prsty ho roztáhněte do tenka.
  3. Nebojte se množství oleje, langoše se v něm pak i smaží.
  4. Vytvarované langoše poté usmažte v rozpáleném oleji z obou stran.
  5. Přejeme dobrou chuť.

Oblíbené langoše připravujeme i netradičně například z jogurtového, tvarohového nebo dokonce cuketového těsta. Podle chuti je můžeme i naplnit masem nebo masovou směsí a podávat jako hlavní chod

Do komentáře nám dejte vědět, jak se vám langoše povedly krásně vytvarovat a usmažit dozlatova. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více