Jak upéct nejlepší žemlovku, která chutná jako od babičky. Jednoduché, levné a rychlé jídlo z jednoho pekáče
Žemlovka je na přípravu snadné jídlo, kterým potěšíme dospělé i děti. Nejspíš se nám u ní vybaví vzpomínky na dětství a na oblíbená jídla od babičky. Uvnitř je vláčná a na povrchu zapečená do zlatova. Voní jablky, vanilkou a skořicí.
Jednoduché a rychlé jídlo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Různé varianty a vylepšené recepty
Místo rohlíků využijeme i veku nebo vánočku. Každá rodina má oblíbený recept - vylepšený nebo naopak velmi jednoduchý a dietní. Do "luxusních" žemlovek patří tvaroh, pudink, zakysaná smetana nebo sněhová vrstva. Kromě jablek se dá použít i jiné ovoce.
Základní suroviny na žemlovku
Jednoduchá příprava
Jednotlivé vrstvy žemlovky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 6 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 17 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Přehled levných jídel pro celou rodinu šetřících váš rozpočet. Jak se najíst a ušetřit?
Poslední večeře princezny Diany byla jednoduchá: Omeleta se zeleninou a čerstvými houbami Lady Di chutnala
Komentáře