Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěž o luxusní gril! Věnujeme se grilování od A do Z
Zdroj: Toprecepty.cz

Celý náš web se v létě věnuje sezonním receptům, lehkým jídlům, ovocným moučníkům, osvěžení v horkých dnech, a samozřejmě velký prostor dostává grilování. Natáčíme recepty, přinášíme vám trendy či tipy/triky, které využijete k oblíbené činnosti většiny Čechů - ke grilování.

Léto už není jen na papíře a v kalendáři, ale denně nás o něm přesvědčují horké dny plné sluníčka, případně občasných bouřek. Dětem začaly prázdniny, mnohým z nás dovolené. Ať v zahraničí, nebo v naší krásné české krajině - tyhle dny jsou určeny k odpočinku a načerpání nových sil. Naše redakce se věnuje hlavně sezonním surovinám, lehkým moučníkům a samozřejmě grilování.

Soutěž o gril

Na našem instagramovém účtu, který sleduje více než 137 tisíc uživatelů této sociální sítě, jsme spustili soutěž o luxusní gril Weber, knihy edice Toprecepty.cz, Naše křížovky a Naši zástěru, ve které se griluje samo.

Letní receptová inspirace

Pro letní pečení a vaření máme na webu připraveno obrovské množství inspirací. Každoročním hitem jsou bublaniny, které se na našem webu vyhledávají přes celé léto, a postupně se mění jejich náplň podle toho, jak dozrávají jednotlivé druhy ovoce. Kdybychom měli vybrat zástupce z grilovacích receptů, tak letos je nejvíce atraktivní recept na hamburgerové bulky. Mezi nejvyhledávanějšími recepty na obědy jsou bezesporu ovocné knedlíky, které stejně jako bublaniny máme v mnoha různých variacích.

Inspirace v magazínu Toprecepty.cz

Magazín pod taktovkou šéfredaktorky Šárky Adámkové je plný zajímavého čtení s letní tématikou. Grilování se věnuje od A až do Z. Dozvíte se např. o trendu v grilování ovoce, či jak správně ugrilovat rybu. Velmi oblíbeným seriálem je Sladké léto s Josefem Maršálkem, kde se tento slavný cukrář v jednotlivých dílech věnuje klasickým letním sladkým dobrotám. Dozvíte se, jak připravit dokonalé tvarohové knedlíky, či jak docílit krásně nadýchané bublaniny.

Tipy a triky, aneb co jste možná nevěděli

Nejnovější částí webu, která získává na oblíbenosti jsou Tipy a triky, kde se tým Evy Skoumalové věnuje tipům, radám a různým praktikám nejen při pečení a vaření. Nejčtenějšími články jsou Desatera na různá témata a seriál Jak na to, kde se můžete dozvědět např. Jak udělat dokonalé domácí houskové knedlíky nebo Jak na palačinky, které se vždy povedou.

Naše tištěné kuchařky

Pokud patříte mezi ty, kteří nedají dopustit na klasické tištěné kuchařky, tak i pro vás máme skvělý tip. Od roku 2021 vydáváme kuchařky s těmi nejoblíbenějšími a hlavně prověřenými recepty. Naše kuchařky jsou od jiných výjimečné nejen tím, že všechny publikované recepty v knihách mají stovky tisíc zobrazení na webu, ale hlavní výhodou je možnost přehrát si návodné video s konkrétním receptem prostřednictvím QR kódu. Nejnovější vydanou knihou je titul Naše kuchařka 2, která je pro vás dostupná u vybraných knihkupců či na našem eshopu shop.toprecepty.cz.

Edice Toprecepty.cz

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více