Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Srdíčka s rajčaty a paprikou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Škvarková pomazánka s Kunovjankou
Přidáno před 5 hodinami
Křepelky sous - vide s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová polévka s chilli
Přidáno před 16 hodinami
Zdravý barevný kuskus
Přidáno před 19 hodinami
Kokosová bábovka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
Japonské lívance jsou nadýchané jako obláček, když dodržíte tento postup