Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Top recepty

Knedlíky jsou výbornou přílohou, kterou si alespoň občas rádi dopřejeme. Každá rodina má své oblíbené recepty i postupy při jejich vaření. Jednoduchá rada nám zajistí pěkný a hladký povrch knedlíků.

Domácí houskové knedlíky jsou výbornou přílohou, na jejíž vaření je mnoho oblíbených receptů. Ať už je připravujeme se zelím, omáčkou nebo jiným pokrmem, dáme si na nich záležet. Můžeme vyzkoušet jednoduchou radu, díky které jejich povrch bude pěkně hladký a neměl by popraskat.

Jak na hladký povrch knedlíků

Knedlíky tvarujeme mokrýma rukama, namočenýma ve studené vodě. Jejich povrch pěkně uhladíme a pak je vložíme do vody, ve které se knedlíky budou vařit. Povrch knedlíků nepopraská a zůstane pěkně hladký.

Jak zužitkovat knedlíky, které nám zůstanou do druhého dne, poradí náš další článek.

 

 

Komentáře

Nejsou zde žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky