Zimní fazolačka s vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
Tuky | 58,86 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)
Kto chce, si ešte pridá ocot.
Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 7 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Klobásy
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 19 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 9 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 9 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 10 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 10 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 12 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 13 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 13 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 13 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka
Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
17 názorů