Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolačka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 13:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 615 kJ / 1 342 kcal
Bílkoviny77,98 g
Tuky3,42 g
Vláknina72,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy214,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

16. 5. 2022 20:48

:-)<3:yes: :yes::-K

tejaja tejaja

24. 9. 2020 16:50

sikulka7: Na to nepotrebujeme kysliť potraviny. :-) Napr. ocot má Ph=2,9. ale žalúdočné kyseliny samy o sebe majú Ph=2,0. Naše telo sa vyvinulo tak, aby všetko fungovalo ako má. Len my sami si ho humpľujeme.;-)

sikulka7

24. 9. 2020 14:21

Naše babičky věděly, že luštěniny se dělají nakyselo. JJsou pro nás velmi zdravé, ale naše tělo si vybere a stráví všechnu tu zdravotu jen v kyselém prostředí. ;-)

tejaja tejaja

2. 9. 2019 10:56

U nas sa fazulova polievka robi rovnako ako pise magdalenka. :-) Ocot len do bielych polievok.;-)

magdalenka magdalenka

2. 9. 2019 09:50

Ocot ja pridávam do "bielych" polievok - kde je mlieko, smotana (na tanieri, každý má rád inú koncentráciu). Do takejto fazuľovej dávam cesnak - po zasmažení jíškou.

casino casino

2. 9. 2019 09:43

Mám trošku jiný postup (cibulový základ), ale jinak stejný:-)
Ocet (citron) si strávníci přidají podle chuti až do vlastního talíře.
Kdysi jsme vedli diskuze, zda má ocet přejít varem:-O ale už to neřešíme...;-)

Dajda Dajda

2. 9. 2019 08:33

Karofka: Po deseti letech to nejspíš nenapraví! ;-) Nicméně není ani co, tuhle polévku dělám podobně a bez octa. Všichni strávníci si ji přesto chválí!

Karofka

2. 9. 2019 07:55

Autorka asi zapomněla do receptu napsat ocet. Bez něho to být nemůže.

BronislavaP BronislavaP

7. 2. 2016 10:34

Polévka byla chuťově moc dobrá. Přítel se olizoval ještě dlouho po obědě...:-))

ferda30

28. 6. 2012 13:47

Výborná:yes: Všichni jsme si pochutnali..:-p Akorát jsem místo cibulové jíšky přisypala trochu ovesných vloček-ňam,ňam:-p

Ivule25

22. 4. 2010 06:44

Jeslti něco miluji tak luštěninové polévky a fazolačku obzvlášt, kapku octa na přikyselení, a to je mnamka:-8

jana73

30. 1. 2010 17:42

Dnes jsme měli k obědu a fazole s bramborami jsou výborná kombinace. Posílám bod:yes:

janatka janatka

20. 1. 2010 13:53

Se zeleninou jsem ji dělala dnes poprvé,ale vše je jednou poprvé,tak se to musí vyzkoušet.Vynikající,:-pještě jsem ji malinko přikyselila,máme to rádi,nebyla petrželka ,tak jsem použila libeček.Foto dodám.Jinak já dělám tak ,že si fazole namočím a vařím druhý den ,tak jak je to v receptu,brambory a nakonec zahustím kysanou smetanou s hl. moukou nebo smetanou na vaření a přikyseluji.

maris maris

25. 3. 2009 21:17

Hani, polévka je určitě výborná a krásné fotky - miska je nádherná:yes::-)

HankaPu HankaPu

25. 3. 2009 20:27

Takhle jsem fazolačku ještě nedělala, ale kombinace fazolí a kořenové zeleniny je moc dobrá, určitě jí budu dělat víckrát, bodík ode mě:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: fazole recept fazolová polévka z becoku domácí fazolačka polévka z becoků fazole recepty bílá fazolačka fazulačka recepty z fazolí fazolová polevka.cz polevka fazolacka fazolová polévka od babičky fazolačka na kyselo fozolačka fazolacka se smetanou recept na fazole polévka z bílých fazolí rychla fazolačka červená fazolačka fazolacka polevka recepty s fazolí

Suroviny: fazole bílé, brambory, zelenina kořenová, cibule, máslo, mouka hladká, sůl, koření polévkové, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Fazolačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7J