Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
Tuky | 35,48 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 39,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Moje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 6 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 12 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 23 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 49 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pajfalský knedlík,
bavorské kulaté knedlíky,
bavorsky knedlik,
bavorské houskové knedlíky,
bavorske knedliky,
bavorske knedliky recept,
bavorsky houskovy knedlik,
bavorský knedlík recept,
bavorský knedlík, recept,
palfajský knedlík,
pajfalský,
payfalský knedlík,
prave bavorske knedliky,
bajfalský knedlík,
pajfalské knedlíky,
pajfalský knedlíky,
pajfalský knedlík recept,
knedlík bavorský,
bavoráky recept,
recept na bavorské knedliky
Suroviny:
houska,
cibule,
česnek,
petrželka,
máslo,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (26)