Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kabanos

Kabanos je druh točeného salámu. Studený se hodí na nakládání s cibulí a rajčaty, ale jeho teplá, dozlatova opečená varianta, vás určitě nezklame. Se skleničkou piva, chlebem a hořčicí bude rychlou večeří nejen pro pány.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

28. 3. 2010 18:56

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 059 kJ / 253 kcal
Bílkoviny14,00 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

29. 3. 2010 13:36

Božínku :-O - to je krása. A přitom je to kus salámu. To nemá chybu :yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 3. 2010 09:40

Musím to ohodnotit též,vypadá to skvěle.A je to jenom kabanos.:-D;-):-KDávám bod:yes:

yanull yanull

29. 3. 2010 03:11

Dělávám mističky z gothaje, ale toto je dílko přímo výtvarné, precizně nakrájené, zlatavě opečené, báječně nafocené, co k tomu dodat?:-? Jako vždy jen obodovat :yes::-p:-):-K

Sodovka Sodovka

28. 3. 2010 22:34

:-O:yes::-O. + 12.

misza misza

28. 3. 2010 22:05

Jendo ty fotky nemají opravdu chybu:-O:yes:

lemarti

28. 3. 2010 21:30

Jendo to se mi libi;-)bodika zaslouzene posilam:yes::yes::-)

teta.verca teta.verca

28. 3. 2010 21:04

Jendo to musím zkusit... uvidím jestli se mi to povede tak nakrájet a vytvarovat v oleji :-)))))

Hella Hella (moderátorka)

28. 3. 2010 20:29

No vždyť to Jenda píše, plátek tak půl cm nedokrojí dokonce. Když to vhodíš do rozpáleného oleje, tak kůžička na kabanosu se svraští a tím se vytvoří jakoby klobouček. Popisovala jsem to u http://www.toprecepty.cz/recept/3608-burtove-misti....

Jenda1 Jenda1

28. 3. 2010 20:29

Verunko, nařezáno kolmo k prkýnku, kloboučky vytvoří rozehřátý olej, který střívko stáhne a vytvoří kloboučky;-).

teta.verca teta.verca

28. 3. 2010 20:10

Jendo, jak jsi to nařezal??? koukám na to, lámu si hlavu a pořád nevím... vypadá to jako nějaké kloboučky.. :-)

teta.verca teta.verca

28. 3. 2010 20:08

je to krásně nařezané.. :-) chválím:-D

barbra

28. 3. 2010 20:07

Tý jo já žasnu chlapi jsou lepší výtvarníci než ženy.:-O:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

28. 3. 2010 19:37

umělecké dílo:-O:-O

ivulinka ivulinka

28. 3. 2010 19:10

Teda Honzi:-):-O:-O:-O, žasnu:yes:

zizala zizala (moderátorka)

28. 3. 2010 19:07

Hééézkýýý ;-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kabanos kabanos recepty recepty z kabanosu kabanos recept recept kabanos opečený kabanos recept na kabanos opékaný kabanos recept z kabanosu recepty s kabanosu recepty kabanos co z kabanosu kabanus kabanos opečený recepty s kabanosem kabanos v troube grilovani kabanosu recepty na kabanos kabanosy kanbanos v troubě

Suroviny: kabanos, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Kabanos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dq2k