Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vlajda Vlajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 647 kJ /
633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme a přidáme rajč. protlak, opět orestujeme. Krok 2: Potom přidáme mraž. zeleninu a necháme zase vařit, ale už nepřikrýváme pokličkou. Krok 3: Zahustíme záklechtkou (voda + hl. mouka). Provaříme 8 AŽ 10 minut a je hotovo.

Jako příloha jsou výborný opékaný brambory, ale může být cokoliv.

Zveřejněno 14. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPX7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPX7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové maso s bramborem, maso se zeleninou, vepřové kostky s bramborem, vařené vepřové maso, maso v alobalu s brambory se zeleninou, co udělat z veprového masa, vepřové maso recepty, vepřove maso na panvi, vařené vepřové maso recept, vepřové maso s bramborama, vepřová kýta s bramborem, veprove maso v troube, maso s brambory, recepty z vepřového masa, brambory a maso, vepřové brambor, brambory na pánvy, vepřové brambory, vepřové maso vařené recepty, vepřové s bramborem

Suroviny:
maso vepřové, protlak rajčatový, tuk, směs zeleninová mražená, cibule, koření, sůl, voda, mouka hladká

Přidat fotografie receptu