Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

Vlajda Kuchař:

Vepřové maso 1 názor

55

Suroviny

500 g vepřového masa
1 rajčatový protlak
tuk (olej nebo ceres)
mražená zelenina (stačí polovina)
2 cibule
koření dle chuti (chilli, pepř, vegeta)
sůl
voda
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme a přidáme rajč. protlak, opět orestujeme.

  2. Potom přidáme mraž. zeleninu a necháme zase vařit, ale už nepřikrýváme pokličkou.

  3. Zahustíme záklechtkou (voda + hl. mouka). Provaříme 8 AŽ 10 minut a je hotovo.

    Jako příloha jsou výborný opékaný brambory, ale může být cokoliv.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

  • Vlasta Vlasta(neregistrovaná)

    Prosím nepiste velkými písmenami.
    Nedá se to císt!
    :no:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo