Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

Vlajda Kuchařka: Vlajda

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

500 g vepřového masa
1 rajčatový protlak
tuk (olej nebo ceres)
mražená zelenina (stačí polovina)
2 cibule
koření dle chuti (chilli, pepř, vegeta)
sůl
voda
hladká mouka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme a přidáme rajč. protlak, opět orestujeme.

  2. Potom přidáme mraž. zeleninu a necháme zase vařit, ale už nepřikrýváme pokličkou.

  3. Zahustíme záklechtkou (voda + hl. mouka). Provaříme 8 AŽ 10 minut a je hotovo.

    Jako příloha jsou výborný opékaný brambory, ale může být cokoliv.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 364 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory

  • MonikaOdkorkova MonikaOdkorkova

    Dnes to dělám na oběd. Jsem zvědavá jaké to bude. <3

    Odpovědět

  • Vlasta Vlasta(neregistrovaná)

    Prosím nepiste velkými písmenami.
    Nedá se to císt!
    :no:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové maso s bramborem maso se zeleninou vepřové kostky s bramborem vařené vepřové maso maso v alobalu s brambory se zeleninou co udělat z veprového masa vepřové maso recepty vepřove maso na panvi vařené vepřové maso recept vepřové maso s bramborama vepřová kýta s bramborem veprove maso v troube maso s brambory recepty z vepřového masa brambory a maso vepřové brambor brambory na pánvy vepřové brambory vepřové maso vařené recepty vepřové s bramborem

Zapomněl/a jsem heslo