Kuřecí curry
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 148 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,95 g |
Tuky | 10,26 g |
Vláknina | 64,61 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 133,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotografie plechovky kokosového mléka a curry prášků jsou staženy ze stránek e-shopu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2010 07:21
pekna fotka
22. 4. 2010 13:29
Ale ani tato se mi nezdá, je to jídlo dost tmavé ráda bych ho také vyskoušela, kuřecí curry znám ale trochu jinak
22. 4. 2010 13:28
Radko, této fotky se to netýká, michsamant myslela jinou.
22. 4. 2010 13:23
Já teda s michsamant musím souhlasit, nevím podle ingrediencí a barev použitého jídla to musí být světlejší A zrovna tento tip kokosového mléka je dost hustý a výrazný bílé barvy a jídlo na obrázku je dost tmavé vůči tomu, no nevím, nebyl při vaření nějak změněn postup?
17. 4. 2010 04:02
Aby bolo jasne, o ktorej fotke som hovorila a nebola som tu za blbca (pretoze som si dovolila ozvat sa) http://niyasworld.blogspot.com/2009/11/tandoori-ch... Fotka cislo 2 na tomto linku. A nie je to ani kuracie kari, ale jahnacie. Takze bolo od veci tu na mna reagovat,ze kohosi bombardujem. Chcela som to prebrat v sukromi (cez vzkazy, co som aj urobila), aby tu nebola z toho zbytocna hadka, ale vidim,ze slusne sa tu asi ozaj nic neda a treba vsetko nahlas....
16. 4. 2010 23:39
16. 4. 2010 23:17
Nikoho som nebombardovala, slusne som napisala sukromnu spravu. Ked sa ktosi vykruca a jednoducho je to nefer, tak som to napisala teda sem, nech sa vyjadria ostatne uzivatelky. To je vsetko.
16. 4. 2010 23:13
Fotka jídla byla z mého archivu, ale ano, mezi fotografiemi byly i fotky převzaté ze stránek e-shopu. Vystavena trvalému bombardování ze strany Mischmanty jsem se rozhodla je odstranit.
16. 4. 2010 22:53
ta fotka nezodpoveda receptu a predpokladam,ze je stiahnuta z netu...ak sa uz mozu pridavat cudzie fotky, usmernite ma, dakujem
16. 4. 2010 22:52
Mňam
16. 4. 2010 21:40
Zajímavý recept+8
16. 4. 2010 20:59
urcite?
16. 4. 2010 20:42
Na obrázku není, ale mám v zásobě recept s cizrnou.
16. 4. 2010 20:16
nezabudla si do surovin a postupu napisat lupany hrasok alebo sosovicu? lebo na obrazku to vidno.
16. 4. 2010 20:05
No, tady je to s kořením síla. jak už jsem se zmiňovala, taky fakt chcípl pes. V Albertu nemají momentálně ani barevný pepř, co mi došel. Spagi se sousedy? Ti když mne vidí, už se ptají, co ode mne zase dnes bude vonět a málokdo se vařením zabývá, jako já. Aspoň mám ten dojem. V tom malém obchůdku, co tady má soukromnice už když beru něco jiného, než běžný sortiment se ptají "tak co to dneska bude?" Jak píše Jenny, někdy se na mne v Albertu dívají, jako bych spadla z Marsu, díky Bohu za obchod OREL, jinak řečeno COOP, tam to možná není luxusní, jako v jiných marketech, ale oni mají mnohem víc, než Hypernova, Albert a Billa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 49 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 10 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: curry jak odstranit pálivost z jídla curry recept jak zmírnit pálivost jídla jak zmírnit pálivé jídlo jak odstranit pálivost jídla odstraneni palivosti indické kuřecí curry odstraněni pálivosti jidla recept na curry recept curry odstraneni palivosti paprik odstranění palivosti papriky curry recepty jak zmírnit pálivost v jídle indicke curry pálivé papriky odstranění pálivosti odstranění pálivosti pokrmu jak odstranit pálivost jak odstranit pálivost paprik
Suroviny: maso kuřecí, cibule, česnek, koření kari madraské, kurkuma, koření garam masala, římský kmín mletý, chilli, mléko kokosové, ghee, rajče, voda, koriandr
Kuřecí curry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0DM
25 názorů