Snickers 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 30 010 kJ / 7 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,50 g |
Tuky | 489,00 g |
Vláknina | 24,25 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 562,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2010 11:10
Děkuji všem za přidělené bodíčky a tobě Hello za fotku a předané zkušenosti s pečením.
3. 5. 2010 23:14
Salko jsem si svařila v listopadu (píšu si na ně datumy) a po otevření jsem zjistila, že v něm trochu zkaramelizoval cukr. Tak jsem ho spolu s máslem (bez cukru) nechala lehce přejít varem a přisypala buráky, které jsem ještě předem trochu opražila. Těsto se peklo na 170 °C do růžova necelých 15 minut, takže za 20 minut byly řezy hotové. Dovoluji si přidat fotku a bodík.
3. 5. 2010 09:39
JaniR, tak vyzkoušej z vařeného a dej pak vědět, které bylo lepší
2. 5. 2010 18:17
Zdeni, já myslela, že to uvařené salko bych taky spojila s tím máslem v kastrůlku, takže by to taky bylo teplé a myslím, že bych to salko ani nemusela vařit hodinu, stačilo by v tlakáči těch 15-20 minut a nebylo by to tak tmavé Mi nějaké zbyly od Vánoc uvařené, ale nenapadlo mi je použít
2. 5. 2010 13:43
Vypada to velmi chutne...vyzkoušim a napišu
30. 4. 2010 22:13
Okoštovala jsem u Jany R. a je to fáákt pecka!
28. 4. 2010 14:26
Děvčata, je na vás, jak si recept upravíte, ale já si myslím, že když uvaříte salko v plechovce a arašídy vmícháte až do studeného, mohl by vzniknout problém při krájení. Já jsem vařila asi 15 min a to se mi nezdá nijak dlouho. Arašídy v teplé hmotě pěkně zatuhnou a nezlobí, když chcete nakrájet
27. 4. 2010 22:43
Aneta omlouvám se nebyla jsem tady, tak až teď. V podstatě je to, jak píše suzanna. Já jen tu plechovku dávám do tlakáče a na jednu hodinu. Nemusíš se opravdu ničeho bát
27. 4. 2010 21:11
Suzannko moc děkuji za podrobný popis.Určitě to vyzkouším.
27. 4. 2010 16:44
Zdeni, moučník vypadá výborně Předpokládám, že v nejbližší době vyzkouším. Snickers máme všichni rádi, tak věřím, že si pochutnáme i na tom od tebe
27. 4. 2010 16:42
Anetko, nejsem sice Jana R., ale snad neva, že ti odpovím Salko jsem několikrát vařila a nikdy nebouchlo, takže ručím, že se nic nestane Normálně ho vezmu z lednice, dám do hrnce, zaliju vodou z kohoutku, tak aby bylo celé ponořené a dám vařit. Jakmile vře, tak stáhnu plamen a vařím cca 2 hodiny. Během této doby dolívám vodu, aby bylo pořád ponořené a občas otočím, aby se uvařilo ze všech stran Jelikož to dlouho trvá, tak doporučuju uvařit naráz víc plechovek a nechat v lednici, dokud je nebudeš potřebovat.
Vůbec se toho neboj a vyzkoušej. Věř, že když se to povedlo mě, tobě se podaří taky
Vůbec se toho neboj a vyzkoušej. Věř, že když se to povedlo mě, tobě se podaří taky
27. 4. 2010 16:32
Jani R. chci se zeptat jak vaříš to salko, já mám strach z té plechovky.Aby to nějak nebouchlo nebo tak.To dáš do hrnce s vodou a jak dlouho se to vaří?
27. 4. 2010 13:33
Jani, děkuji za pochvalu a hezké fotky. Jsem ráda, že vám chutnalo. Já jsem vařila krém asi 15 min, kápla na talířek, jestli tuhne a stačilo to.
27. 4. 2010 12:20
Takže upečeno nakrájeno a skoro snězeno. Zdeni, je to vynikající, hlavně dětem to moc chutná, protože ty tyčinky Snickers má rádo všech 5 našich vnoučat, musela jsem to zkusit. Napadlo mne, že možná jediné, co bych příště změnila je to salko, které bych předem uvařila v plechovce a nemusela bych u toho stát a míchat. Bolela mne ruka, jak ďas a musela jsem fakt míchat pořád, jinak by se to připalovalo a dost dlouho. Takže karamel uvařený v plechovce se nepřipaluje, jen by se vmíchalo to máslo, cukr a arašídy a bylo by. Přidávám foto, jestli nevadí
26. 4. 2010 13:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 43 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 1 hodinou
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 5 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Snídaně, svačinky a dezerty, které mohou i ti nejmenší. Představujeme recepty sice sladké, ale bez cukru
Jak si doma udělat snickers. Kombinace karamelu, arašídů a čokolády vás dostane
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: snickers buchta snickers recept buchta snickers domácí snickers domácí snickers recept snickers řezy snickers recept na snickers snikers buchta buchta snikers moučník snickers řezy snickers recept snickers snikrs řezy snickers na plech domácí snickers tyčinka domácí snikers tyčinka snikers snikers recept řezy snickers recept
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, máslo, máslo, mléko kondenzované slazené, cukr krystal, arašídy, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Snickers 2
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRj0
57 názorů