Marinovaná vepřová játra na grilu
"Já rád játra, ty rád játra..." Kdo by neznal tento oblíbený dětský jazykolam. Plátky vepřových jater necháme marinovat v pikantní směsi červeného vína, oleje, koření, worcesteru a oregana. Takto připravená játra jsou po upečení šťavnatá a plná chuti.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 613 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 34,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Grilovací směsi obsahují sůl, ale přesto jsou játra měkká a šťavnatá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2023 07:31
12. 8. 2017 19:53
2. 9. 2013 22:58
29. 6. 2013 12:43
29. 6. 2013 11:57
24. 4. 2013 17:39
5. 7. 2010 19:44
5. 7. 2010 19:40
5. 7. 2010 19:34
A fotka? z venku v podvečer to nevím, ale budu se snažit
5. 7. 2010 19:32
5. 7. 2010 19:26
30. 4. 2010 21:40
30. 4. 2010 21:00
30. 4. 2010 19:35
30. 4. 2010 19:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 3 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 5 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 7 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 23 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak neřezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Další recepty
Tématické fráze: játra na grilu vepřová játra na grilu játra na grilu recept grilovaná vepřová játra vepřové játra na grilu kuřecí játra na grilu játra na roštu krůtí játra na grilu jak naložit játra játra na gril vepřová játra na roštu recept na grilovaná vepřová játra recepty jatra na grilu jak naložit játra na gril nakládaná játra grilovana jatra grilovaná krůtí játra veprova jatra recept játra na grilu vepřová játra na gril
Suroviny: játra vepřová, koření oregáno, víno červené, olej olivový, omáčka worcesterová, koření grilovací
Marinovaná vepřová játra na grilu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z87v
18 názorů