Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě

Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení. Pomalé dušení na mírnou teplotu jim neuvěřitelně prospívá - maso je šťavnaté a jen se rozsýpá v ústech. Dušená líčka se zeleninou a kořením vás nadchnou.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

16. 5. 2010 16:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie292 kJ / 70 kcal
Bílkoviny1,98 g
Tuky0,37 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jistě netradiční jídlo z netradičního masa. Vynikající masíčko - hodně podobné kližce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

16. 5. 2010 23:19

Krásná fotka a moc lákavé jídlo. Jen ta líčka jsem zatím nikde neviděla :-) No nic, nahradím je klížkou :-) Bodík byl přidělen už dřív :yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

16. 5. 2010 21:10

Hmm, tak to je, Ottíku, delikatesa. :-!:-)):yes::yes::-K +7

rebeka rebeka

16. 5. 2010 18:04

maris,já jsem trubka.duté válec:-D:-D:-Dsem to zvojtila..to jsem celá já:-)):-))a japa se to dělá rozklikavě:-?

maris maris

16. 5. 2010 18:01

Rebeko - jsi jednička:yes:, jen jsem si dovolila dát ten odkaz rozklikávací;-)http://www.mirabal.cz/recepty-slavnych/zdenek-pohl...

rebeka rebeka

16. 5. 2010 17:55

maris maris

16. 5. 2010 17:51

Já asi budu muset taky najít nějakého hodného řezníka, co mi líčka sežene, zatím si ukládám a posílám +:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2010 17:43

Já znám taky jen líčka v aspiku, každopádně:yes::yes::yes:

maris maris

16. 5. 2010 17:29

Mimo jiné - Hovězí líčka na červeném víně je "majstrštyk" Zdeňka Pohlreicha;-):-)

rebeka rebeka

16. 5. 2010 17:19

nevím to přesně,ale u nás prodávají líčka v aspiku;-)tak jsem si myslela,že to je z hlavy-jako ty líčka.nebo ne:-?:-D

jahoda jahoda

16. 5. 2010 17:19

Teď jsem kvůli tomu brouzdala po netu a fakt to existuje, údajně se dají nahradit dobrou kližkou:-?, JJ, vždyť už to čtu v Poznámce:-!. Moc lákavé receptem i fotečkami;-):-p:yes:

Olga Kadlecová

16. 5. 2010 17:14

četla jsem recept hovězí líčka dušená. Nikdy jsem neslyšela "líčka". Jaky je to druh masa?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí líčka podle pohlreicha recepty z masa hovězí lička hovězí líčka kluci v akci hovězí líčka hovězí líčka pohlreich recept hovezi licka recept kluci v akci hovězí líčka recept na hovězí líčka líčka líčka recept hovězí líčka cena vepřová líčka podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha líčka podle polreicha hovězí líčka recepty recept hovězí líčka hovězí líčka podle polreicha recepty hovezi maso licka hovězí líčka na červeném víně kluci v akci zdeněk pohlreich hovězí líčka

Suroviny: líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá

TopRecepty.cz

Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQmo