Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 126,86 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2013 12:46
2. 1. 2013 16:43
2. 1. 2013 16:34
2. 1. 2013 16:29
2. 1. 2013 16:18
2. 1. 2013 15:20
No a jako přílohu mám bulgur a rýži, neb mi zbyly, mamka bude mít brambor. Kažopádně díky za skvělý recept a ukládám. Přidám s dovolením fotky.
2. 1. 2013 12:13
2. 1. 2013 08:15
2. 1. 2013 06:40
2. 1. 2013 06:38
2. 1. 2013 06:22
1. 1. 2013 20:46
1. 1. 2013 20:14
1. 1. 2013 18:29
1. 1. 2013 18:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 34 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 39 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 13 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka pohlreicha líčka na česneku hovězí na rozmarýnu hovezi licka v papinaku telecí líčka na cesneku hov. líčka na víně hov.líčka hov.líčka na víně hov lička na vině hovězí líčka apetit hovězí lička na víně-recept dušená hovězí líčka hovězí licka hovězí líčka na víně hovezi na vine a rozmarynu líčka v papináku dušené hovězí na česneku dušené hovězí podle pohlreicha hovězí na červeném víně hovězí na česneku podle pohlreicha
Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, bujón hovězí
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
22 názorů