Kuře v komíně
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.
Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2015 14:20
zizala: až budeš mít návštěvu opravdu naplánovanou, rádi nachystáme
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
24. 3. 2015 12:20
To je náhoda,manžel zrovna dodělal domácí udírnu,tak to bude asi první uzení.Dík za tip.
24. 3. 2015 12:15
Tý jo Takže návštěvu u Tebe budu hlásit 2-3 dny předem
24. 3. 2015 12:06
Nedávno jsme dělali znovu, přidala jsem lepší fotku
25. 10. 2013 11:13
děkuji
25. 10. 2013 10:06
uzeni: musela jsem s dotazem k manželovi - zpočátku udí dost teplým kouřem, pak chladnějším. Ale naše "udírnička" je vlastně v komíně doma postaveného většího zahradního krbu, takže teplota v ní bývá spíš vyšší.
Snad ti to trochu pomůže...?
Snad ti to trochu pomůže...?
24. 10. 2013 14:53
jak asi má být teplota
22. 10. 2013 14:26
dotaz: kuze vyuzeneho kurete je slana hodne, maso je jako stavnata sunka, nejchutnejsi (aspon pro nas) jeste horke z udirny.
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
22. 10. 2013 13:48
Ještě dotaz není te soli hodně, dělám poprvé?
22. 10. 2013 13:16
Lák, pomoc: vodu davame studenou. A pokud nebude na 2,5 kg kurat 5 l nalevu stacit, muzete podle potreby pridelat, ne?
22. 10. 2013 12:34
Dnes asi 2,5kg kuřecích čtvrtek naložím a v sobotu udím,bude stačit 5l nálevu.
22. 10. 2013 12:29
Voda má vařit,nebo může být studená?
Děkuji
Děkuji
7. 3. 2011 15:11
Velká dobrota+9
7. 3. 2011 13:39
Cathleen- moc ráda bych něco, někdy i někoho, pověsila za nožky, někdy i za krček, ale nemám ten komín. Musí to být dobrota+
2. 8. 2010 17:18
Kuřata by byla. Jenom ten komín . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 59 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat
Kuře v komíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKL8
24 názorů