Osúch s pastou z husích jater
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Základní recept pochází z Harvelkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/4341-kapustnica-z-.... Osúchy se pekly na kraji plotny a hotové potíraly sádlem nebo máslem.
Upekl jsem je na dovolené a k potření použil pastu z husích jater.
U surovin gramáž neuvádím, ty jsem se dozvěděl až na dovolené a těsto zpracoval "od oka".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2010 15:47
Foto je pěkné, opravdu. Ale osúch s pastou podle tohoto receptu bych si netroufla udělat a to nejsem úplný začátečník. Nějaký poměr surovin by u kynutého těsta být měl. Podle mě to vlastně ani recept není...?
11. 8. 2010 11:32
ňam
11. 8. 2010 10:04
krása
11. 8. 2010 05:55
Osúch, husí játra a v pozadí moře. Tomu říkám start do nového dne A aby mi to nebylo líto, jdu pozorovat východ slunce a k tomu si namažu housku s paštikou. + 3
10. 8. 2010 23:13
osuchy si dopřáváme na plotně a nemají chybu, naše kachláky ještě slouží krásné fotečky a velký bodík, toto je mňamka
10. 8. 2010 22:48
V jednoduchosti je opravdu krása a jedinečnost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 42 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 minutou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 33 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 57 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: osuch osuchy osúch recept osuchy recept recept na husí játra jan osúch recept na ošuchy husi jatra husy játra foto česnekový osúch příprava testa na osuchy recept osuchy recept jak udělat husí játra se sádlem co je osuch foto husí játra se sádlem pokrmy zhusich jater česnekový osůch kynutý posuch česnekový jan osúch foto
Suroviny: mouka hladká, sůl, droždí, cukr, voda, olej
Osúch s pastou z husích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pz3W
6 názorů