Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 233 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 23,75 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6B7
Moje poznámka
Husí játra s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6B7
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 7 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 7 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 9 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 9 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 12 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 12 hodinami
Tématické fráze:
husí játra jako minutka,
paštika z husích jater,
husí paštika recept,
husi pastika recepty,
husi pastika,
paštika z husích jater recept,
recepty z husich jater,
husi jatrova pastika recept,
úprava husích jater,
recept na husi paštiku,
prodej hus,
husí játrová paštika,
paštika recept,
paštika s husích jater,
paštika z husích jater pohlreich,
jatrova paštika z husích jater,
recept na paštiku z husích jater,
recepty husí paštika,
recept husí paštika,
paštika z husích jater recepty
Suroviny:
mandle,
sádlo,
koření hřebíček,
sůl
Komentáře (9)
(Můj synáček má rád husí játříčka)
Jo a zkusím to v pekárně
Sádlo nechám a používám pod zelí apod.