Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cuketu je dobré před plněním omýt, aby pokrm nebyl příliš slaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2010 10:47
18. 10. 2010 13:08
18. 10. 2010 11:46
9. 10. 2010 15:53
9. 10. 2010 15:25
13. 8. 2010 19:09
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
13. 8. 2010 11:25
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky ty jsem úplně přehlédla
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré Věřím, že příště, až vychytám nedostatky, tak to bude přímo vynikající
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod a jak stáhnu fotky z foťáku, tak přidám i fotky
11. 8. 2010 21:26
bodík letí už teĎ
11. 8. 2010 15:07
11. 8. 2010 14:57
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
11. 8. 2010 14:19
11. 8. 2010 14:03
11. 8. 2010 13:54
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...
11. 8. 2010 13:46
11. 8. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 12 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Cuketová mouka je skvělá k zahuštění polévek a omáček. Jak na ni? Videonávod vám poradí
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Tématické fráze: plněná cuketa kořeněný sýr chorizem pocení cukety cuketa vypotit výborná plněná cuketa cuketa recepty recepty z cukety jak dlouho pect cuketu kořeněné sýry plněná cuketa recept recepty s chorizem jak dlouho péct plnenou cuketu cuketa se salamem chorizo vypotit cuketu kořeněná jidla recepty na kolik stupnu zapekat cuketu? vyborne recepty s chorizem cuketa pocení plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny: cuketa, chorizo, sýr pivní, sýr eidam, sýr syrečky olomoucké, sýr hermadur, sýr niva, cibule, pórek, česnek, koření country, žloutek, sůl, olej
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
15 názorů