Houbová omáčka od Daniely
Kombinace hřibů a smetany nikdy nezklame. Hedvábně krémová smetanová omáčka s hříbky je zahuštěná šlehačkou a provoněná spoustou másla. Podáváme ji nejlépe s knedlíkem, maso nám vůbec chybět nebude.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 699 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,02 g |
Tuky | 123,19 g |
Vláknina | 34,56 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zkus a uvidíš, že je vynikající, dobrou chuť přeje Daniela
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2023 09:35
27. 2. 2023 11:04
15. 10. 2022 17:50
30. 11. 2019 13:43
22. 9. 2014 12:35
25. 8. 2014 14:53
15. 10. 2013 17:42
5. 10. 2013 13:06
15. 10. 2012 10:59
29. 9. 2012 12:29
2. 4. 2012 19:42
7. 9. 2010 08:41
5. 9. 2010 14:17
5. 9. 2010 12:16
2. 9. 2010 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Další recepty
Tématické fráze: bílá houbová omáčka bila houbova omacka recept houbová omáčka recepty houbová omáčka bílá dietní houbova omačka houbová omáčka recept houbová bílá omáčka recept houbová omáčka houbová omáčka s mlékem top recepty houbová omáčka omáčka houbová bílá houbová omáčka od babičky recept na houbovou omáčku jak se dela houbova omáčka houbová omáčka bílá recepty bílá houbová omáčka houbová omáčka dietní skvela houbova omacka bílá hřibová omáčka houbová omáčka z praváků
Suroviny: olej, máslo, cibule, houby, bujón zeleninový, smetana, mléko, šlehačka, sůl, pepř bílý mletý, bobkový list, mouka hladká
Houbová omáčka od Daniely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0km
18 názorů