Paštika z jater a bůčku
Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky čehokoliv masového a překvapí vás svojí jednoduchou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na čerstvém křupavém pečivu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
8-10 skleniček od přesnídávky
Nutriční hodnoty
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
Tuky | 201,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2016 19:35
Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
20. 6. 2016 14:56
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď
13. 12. 2014 05:41
Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.
16. 7. 2013 20:47
Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou
31. 10. 2010 13:56
No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky. Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě.
31. 10. 2010 11:17
31. 10. 2010 10:32
Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.
31. 10. 2010 10:11
Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává.To zkusím při nejbližší příležitosti.Doba sterilace je dostačující.Dík
31. 10. 2010 09:47
Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Další recepty
Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater zaváření paštiky sterilování paštiky paštika z kuřecích jater a bučku domácí paštika z bůčku domaci pastika z veprovych jater a bucku paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater jak sterilovat paštiku jak dlouho zavarovat pastiku paštika z pečeného bůčku paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z jater a bůčku domácí paštika z vepřových jater sterilovaná sterilovaná paštika vepřová domácí paštika recepty jak dlouho sterilovat paštiku recept pastika z veprovych jater
Suroviny: játra vepřová, bůček uzený, vejce, sůl, pepř mletý
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
9 názorů