Kanické žemlové knedlíky :D
Suroviny
Porce: 4 porce po 2 koulích
Nutriční hodnoty
Energie | 2 568 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,46 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bez klobásky jsou ještě zdravější, kdo má dietku jeden klidně může.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 21:45
11. 11. 2010 20:38
11. 11. 2010 19:19
11. 11. 2010 19:12
11. 11. 2010 16:38
11. 11. 2010 16:33
11. 11. 2010 16:31
11. 11. 2010 15:44
11. 11. 2010 15:38
11. 11. 2010 15:36
11. 11. 2010 15:33
Název "zdravější" bych použila při použití všech rohlíků celozrnných, použitím vody ne mléka, místo vajec jen bílky, klobása - vynechat, nahradit kuřecí zauzenou šunkou, hrubou mouku nahradit celozrnnou. Případně vařit jako "hrníčkové".
11. 11. 2010 14:43
11. 11. 2010 14:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: žemlové knedlíky knedlíky recepty knedlíky havlíček celozrnné knedlíky podle petra havlíčka celozrnné knedlíky od havlíčka celozrnný knedlík havlíček celozrnné knedlíky havlíček zdravější knedlíky celozrnný knedlík podle havlíčka knedlíky petra havlíčka kuchařka ing.havlíčka kuchařka havlíček kuchařka havlíčka celozrnné knedlíky podle havlíčka zemlove hrníčkové knedlíky havlíček zdravý knedlík knedlíky podle havlíčka knedlíky z tmavého pečiva knedlík podle petra havlíčka hrníčkový celozrnný knedlík
Suroviny: rohlík celozrnný, rohlík, vejce, pažitka, klobása uzená, mléko, mandle sekané, mouka hrubá
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
13 názorů