Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Debrecínský guláš II

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2011 22:53

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 723 kJ / 1 129 kcal
Bílkoviny130,81 g
Tuky40,20 g
Vláknina18,67 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy55,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

25. 7. 2020 09:44

Marie Svarcova: Maruško, děkuju:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 7. 2020 08:02

:yes::yes::yes:<3<3<3:-K

eligie eligie

26. 5. 2013 09:04

Už jsem to také zkoušela, je to za bodík, ale zásadní problém mám v tom, že ani v mém oblíbeném řeznictví neseženu dobré debrecínské párky:-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 1. 2011 11:59

:-pCítím tu nádherně šťavnatou chuť na jazyku:-*+13:yes:to se dá jíst přímo z fotek:-K

maris maris

11. 1. 2011 17:40

miszo děkuji:-K

misza misza

11. 1. 2011 09:41

Maris vypadá to nádherně:-p:yes:

maris maris

11. 1. 2011 09:39

srettko:-)), panince nezbylo, ale příště udělá víc:-))

maris maris

11. 1. 2011 09:37

Děkuji krásné za komentáře a bodíky:-K:-K
Ilonko, já taky dávám do PH všechno, co jen aspoň trochu tam jde dát:-))

srettka

11. 1. 2011 09:35

rozkošný gulášek, povedené papáníčko...a nezbylo panince trochu?;-):-p:-)):yes::yes:

Eliza Eliza

11. 1. 2011 09:23

Pane jo, to je zase krása...:-p:yes:
Taky toužíte od naší Maris aspoň jednou v životě něco ochutnat? ;-):-p:-p Plusík je samozřejmý...

Dana61

11. 1. 2011 09:15

Jak z guláše udělat gurmánskou pochoutku - bomba :yes::-D

Iljusa Iljusa

11. 1. 2011 08:18

:yes: Já už jsem tak zpohodlněla, že využívám v kuchyni nejvíce pomalý hrnec ;-) Maris, gulášek z něho to je báseň :-* Ten tvůj vypadá velice pěkně. Právě se chystám zapnout "pomaláč" na "rijet" :-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 23:50

Ježkovy oči, Ivo, na mrazáku ti ta kližka do víkendu nevydrží!!:-D

isindy isindy

10. 1. 2011 23:49

kližka je na mrazáku, tohle vypadá nádherně...tak to vidím na víkendovou záležitost :-8:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 23:27

Maruš, to je fakt něco. Ty párky volají.."jdi do kuchyně, do lednice a vem si třeba ...knekebrot"!:-D:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: debrecínský guláš recept debrecínský guláš knekebrot recept na debrecínský guláš gulas s parkem hovězí guláš s párkem guláš debrecínský debrecínské párky recept debrecínský hovězí guláš recepty debrecínský guláš debrecínský guláš recept debrecínská guláš guláš z debrecinskych parku debrecínský veprovy debrecinsky gulas guláš z párků hovězí guláš s s párkem debrecinské párky debrscinsky gulas debrecinske kostky

Suroviny: kližka hovězí, rajče, párek debrecínský, cibule, cibule, sádlo, mouka, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, sůl, pepř, petrželka, vývar

TopRecepty.cz

Debrecínský guláš II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYv4