Guláš "ala divočina" z papiňáku
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 782 kJ / 2 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,80 g |
Tuky | 184,91 g |
Vláknina | 24,77 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Listovala jsem v loňském kalendáři Česká kuchyně 2010 a byl tam krásný dančí gulášek. Trošku jsem si rcp pozměnila včetně masa i koření, večer v papiňáku uvařila a dnes nám chutnal:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2019 16:55
22. 6. 2017 16:25
21. 6. 2017 16:59
21. 6. 2017 16:11
Myslím si,že by ode mě nebylo fér,kdybych po pravdě u svých receptů neuváděla všechny použité suroviny a typy hrnců ve kterých jídlo připravuji(Mnozí to tak dělají a mají klid)
Ale myslím si,že každý má možnost si suroviny i způsob vaření přízpůsobit podle svého.Hrnců a různých dochucovadel je dnes velký výběr
Paní Anuše Kejřová vylepšovala vodu na podlití masa pár kapkami Maggiho polévkového kořenív jiných kuchařských knihách a kalendářích s recepty se uvádí-použijeme Podravku,Vegetu, vývar z masoxu,slepičí bujón z kostky a dokonce zeleninový bujón z kostky do polévky,ve které je cca 8různých druhů použité zeleniny...No a pak"Babo raď"
21. 6. 2017 09:14
8. 3. 2017 06:06
Jinak máte samozřejmě pravdu, jsou horňáci a dolňáci a každý nechť si gulášek uvaří tak, jak mu chutná. Já nemám ráda maso, které je sice po vaření v papiňáku měkoučké, ale rozpadá se na taková vlákna, do kterých nejde pořádně kousnout. Papiňák sice vlastním snad odjakživa, ale používám ho minimálně a rozhodně v něm nevařím ani guláš ani masovou polévku (to už je v opravdu kontraproduktivní), spíše luštěniny apod. No možná mi někdo napíše, že ho neumím správně používat .......
8. 3. 2017 00:43
Ale máte (máme) to marné...
Tak jako jsou "horňáci a dolňáci" tak jsou patrně i gulášoví "papiňáci a nepapiňáci"
No, masox používám také..., můžete ale hádat, proč zrovínka v tomto případě autorka a patrně nejen autorka cpe do guláše z KLIŽKY i masox
7. 3. 2017 23:35
7. 3. 2017 20:38
7. 3. 2017 12:57
Vyzkoušej něco uvařit a přidat,ať se také mohu pokochat...kromě komentářů zatím nic moc
7. 3. 2017 11:40
31. 8. 2016 17:29
Comtesca: děkuji
21. 8. 2016 21:57
20. 9. 2014 21:13
21. 8. 2014 17:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 9 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 20 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 32 minutami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 36 minutami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 7 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš v papinaku guláš v papiňáku hovězí guláš z kližky v papiňáku hovězí guláš z papiňáku dančí guláš v papinaku guláš z papiňáku kuchařka - recepty z papiňáku recepty divočina recepty z divočiny vaříme z divočiny divočina recepty divocina maso gulas recepty na divocinu hovězí guláš ala divočina vaříme divočinu guláš z kližky v papiňáku divočina recept recepty.cz divocina hovezi ala divocina hovězí guláš divočina
Suroviny: kližka hovězí, slanina, cibule, koření divočina, jalovec, kmín drcený, pepř mletý, paprika sušená sladká, mouka hladká, sůl, voda
Guláš "ala divočina" z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQl9
39 názorů