Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 358,66 g |
Tuky | 234,07 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2017 15:24
11. 5. 2016 05:44
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
10. 5. 2016 21:20
10. 5. 2016 19:33
12. 11. 2015 12:43
11. 11. 2015 08:39
24. 10. 2015 15:38
kasiopea:
22. 8. 2015 12:38
22. 8. 2015 09:00
19. 2. 2015 12:37
10. 1. 2015 13:52
9. 9. 2014 11:46
31. 8. 2014 13:22
3. 4. 2014 13:26
28. 12. 2013 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 3 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 52 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 1 hodinou
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 1 hodinou
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 2 hodinami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
10 nejoblíbenějších večeří v Evropě: Jak na ten nejlepší vídeňský řízek nebo řeckou musaku?
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Další recepty
Tématické fráze: hovezi po burgundsku hovězí po burgundsku originální recept hovezi po burgundsku recept hovězí maso po burgundsku burgundská hovězí pečeně hovězí po burgundsku pohlreich maso po burgundsku burgundská pečeně hovězí po burgunsku recept hovezi po burgundsku burgundská hovězí pečeně recept hovezi pecene po burgundsku hovězí po burgunsku recept hovezí maso po burgunsku hovězí po burgundsku recepty recepty hovezi po burgundsku vepřové maso po burgundsku vepřové po burgundsku burgundské hovězí maso po burgunsku
Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
46 názorů