Hovězí na burgundský způsob
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2012 09:58
4. 8. 2011 17:40
28. 7. 2009 16:06
28. 7. 2009 14:48
28. 7. 2009 14:24
28. 7. 2009 14:18
28. 7. 2009 12:42
Tleskám
8. 7. 2009 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 17 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 30 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: burgundský guláš podle dity jak krájet hovězí maso burgundský hrnec hovězí po burgundsku podle pohlreicha krajeni hoveziho masa hovězí na burgunsky způsob hovezi burgund burgundský guláš jehněčí po burgundsku zvěřina po burgundsku maso na burgundsky zpusob burgundský hovězí guláš z kližky podle polreicha burbunske hovězi hovězi po burgunský priprava hoveziho masa burgunský hrnec maso po burgundsku maso na burgunsky zpusob dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
8 názorů