Kuřecí prsa s broskvemi v broskvích
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 989 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,05 g |
Tuky | 29,95 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept jsem uplácal v hlavě během chviličky a vůbec jsem nevěděl jak bude chutnat, přidat ho tady jsem se rozhodl až po snězení, jelikož to chutnalo opravdu výborně, takže jsem bohužel nefotil.
Kdyby se někdo rozhodl tento recept vyzkoušet, tak můžete foto přidat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2011 14:21
10. 4. 2011 19:45
10. 4. 2011 19:41
10. 4. 2011 18:56
přidávám bodík a fotky
2. 2. 2011 22:03
2. 2. 2011 21:10
2. 2. 2011 20:02
2. 2. 2011 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 26 minutami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 29 minutami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 2 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 3 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí prsa s broskví kuřecí prsa s broskvemi kuřecí kapsa s broskví kuřecí prsíčka na broskvích kuřecí prso s broskví kuřecí prsa na broskvi plněná kuřecí prsa s broskvi kuřecí s broskvemi kuřecí prsa na broskvých recept kurecí prsa s broskví recept na kureci prsa s broskvi kureci prsa z broskvi kuřecí prsa s broskví recept prsa s broskvi kuřecí prsa na kari s broskví kuřecí prsa s s broskvemi kuře s broskví kuřecí maso na broskvích kureci maso s broskvi kuřecí prsa plněná broskví
Suroviny: prsa kuřecí, kompot broskvový, olej, sůl, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, mléko kokosové
Kuřecí prsa s broskvemi v broskvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWP8
8 názorů