Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,96 g |
Tuky | 320,68 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Moje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 11 minutami
Cuketový perník
martianekk před 31 minutami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 3 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 11 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 11 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 11 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 12 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 12 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi vyvar,
polévka pho hovězí recept,
dobrá hovězí polévka,
polévka phu,
polévka pho hovězí recepty,
spikove kosti,
phu polévka,
jak dlouho se vaří hovězí vývar,
jak dlouho vařit hovězí polévku,
hovězí kostky na mrkvi od babičky,
jak dlouho se vaří hovězí polévka,
jak ochutit hovězí vývar,
cim ochutit polevku,
phó recept,
hovězí polévka v ph,
hovězí polévka v ph,
polévka ph,
hovězí polévka,
jak vařit hovězí polévku,
hovezi pho recept
Suroviny:
kost hovězí křížová,
oháňka hovězí,
cibule,
zázvor,
česnek,
skořice celá,
anýz,
koriandr,
omáčka rybí,
cukr,
nudle rýžové,
maso hovězí,
nať koriandrová,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
klíčky fazolové,
limetka
Komentáře (14)
a konečně zajímavá kuchyně
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík
Polévka vypadá skvěle