Kadlíkovy první kynuté buchty
Suroviny
Porce: sežráno za víkend
Nutriční hodnoty
Energie | 22 999 kJ / 5 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,94 g |
Tuky | 258,48 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 655,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2012 06:15
Kadlíku,TY se chlub čímkoliv,perfektně mi zdviháš náladu
25. 4. 2011 00:00
Pajaja: já svoje první buchty pekla v 15 letech pro spolužáky, co drátkovali chmelnice. No a přišlo mi divné, proč by se do těsta na sladké měla dávat sůl. Nedala jsem, kluci sice všechno zbaštili (aspoň to teda tvrdili ), ale říkali, že byly nějaké divné...
9. 3. 2011 15:13
Téda, Kadliku, první a tak krásné buchty! Já ty svoje první vysypala do odpadkovýho koše. Tobě posílám zaslouženýho bodíka +
8. 3. 2011 22:09
Jahůdko, smekám a děkuju.... ale doopravdy. Já taky ten recept nenapsal proto, abych sbíral bodíky. Fakr jsem se chlubil, že měla dcera co baštit, když jsem ji nechal o víkendu samotnou, nic víc, nic míň....
8. 3. 2011 18:20
Kadlíku, chválím Tě, jsi šikulka, ale myslím, že jsi se mohl takto klidně pochlubit u jakéhokoli jiného receptu (jak píšeš, je jich tady už fakt spousta).
Samo sebou budu za zlou, ale ať. Vždyť je to pořád dokola. Být to někdo nový, neznalý věci, tak už je tady plno negativních komentíků, ale je to holt náš Kadlík, tak už se bodíky šplhají rychlostí blesku
Já si cením Tvých receptů např. vepř.konzervy, kterou jsem už o víkendu zkoušela, za ten Ti přidám bodík, jen co první otevřu, ale tady tedy ne, nebudu bodíkovat jen kvůli tomu, že jsi muž. O tom tento server podle mého názoru není.
A pokud se bude do mě někdo strefovat, dopředu píši, že reagovat nebudu.
Samo sebou budu za zlou, ale ať. Vždyť je to pořád dokola. Být to někdo nový, neznalý věci, tak už je tady plno negativních komentíků, ale je to holt náš Kadlík, tak už se bodíky šplhají rychlostí blesku
Já si cením Tvých receptů např. vepř.konzervy, kterou jsem už o víkendu zkoušela, za ten Ti přidám bodík, jen co první otevřu, ale tady tedy ne, nebudu bodíkovat jen kvůli tomu, že jsi muž. O tom tento server podle mého názoru není.
A pokud se bude do mě někdo strefovat, dopředu píši, že reagovat nebudu.
8. 3. 2011 16:43
8. 3. 2011 16:35
+12Vypadají nádherněTo by si "Honza" liboval,kdyby takové na cestu do světa vyfasoval
8. 3. 2011 16:32
8. 3. 2011 16:27
Kadlíku, každý chlap, který umí upéct kynuté buchty, je borec , proto za buchtičky dávám 10.bodíka
8. 3. 2011 15:06
Hned bych si jednu, dvě udloubla ke kafíčku.Jsou jak malované +
8. 3. 2011 14:31
mňam jsou krásné taky je chci vyzkoušet,tak děkuji za tip snad budou aspoň k jídlu,taky jsem je nikcy nepekla ....jsi šikula
8. 3. 2011 14:06
Kadlíku, kráááásně improvizuješ To já miluju a většinou jsou z toho ty nejlepší jídla a tvé buchty to jen dokazujou a jsi šikulka. Dávám ti 9.bodíka
8. 3. 2011 13:51
8. 3. 2011 13:32
Kadlíku, tak ty jsou skutečně krásné+1
8. 3. 2011 12:58
mňam, a kde máš čokoládu Kadlíku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 12 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 18 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 6 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 6 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 6 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 6 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 7 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 8 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 8 hodinami
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Eliška_ uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky
Další recepty
Tématické fráze: makové buchty kynuté recept kynuté makové buchty kynuté buchty ze sádla makove buchty kynuté makové kynuté buchty makové buchty video kynuté buchty z hrube mouky kynutá maková buchta kynute buchty makove recepty kynuté makové buchty kynuté buchty z hladké mouky olivový olej do buchet kynuté buchty s povidly kynuté buchty na sádle kachní sádlo do buchet makové buchty kynuté recepty maková buchta kynutá buchty na kachnim sadle nejlepsi kynute makove buchty olivový olej do buchty
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, mouka hrubá, máslo, tuk hera, sádlo, vejce, cukr, kvasnice, mléko plnotučné, sůl, cukr vanilkový, marmeláda, mouka
Kadlíkovy první kynuté buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvMJ
18 názorů