Dušená rýže v papiňáku
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 1,40 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 160,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rebece se minulý týden tahle rýže líbila, tak tady je receptík. V papiňáku jsem našla jen sladkou verzi, jinak rýže jako příloha je zde v hodně variantách. Snad tahle rychlá úprava vadit nebude:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2024 20:13
Jaromira18: Jaruško děkujiTakto připravená nám chutná nejvícVařím ji už hodně let
7. 3. 2024 11:54
Je vynikající.
16. 4. 2014 18:38
Navir:Ivanko,Tvůj komentář mě velice potěšil a jsem moc ráda,že se rýže povedlaJá už ji jinak nedělámDěkuji Ti
13. 4. 2014 22:36
Aničko, u nás rýži vaří vždycky manžel, protože já, ať dělám co dělám, ji tak dobrou nemám. Konečně jsem narazila na recept, který je SUPER a já, naprostý rýžový analfabet jsem ji uvařila tak, jak má být UKLÁDÁM a posílám bodík
13. 4. 2014 16:08
Vyborna
2. 9. 2012 19:12
savlinka:Díky Šavlinko
2. 9. 2012 18:48
jééé ANIČKO to je prima receptík
2. 9. 2012 18:10
Hellenna:Helli děkuji TiJsem ráda,že recept zaujalJá rýži připravuji jen takto.Je to hnedZrovna dnes jsem opět"rýžovala",ale bez přidání bylinek
2. 9. 2012 11:55
Před chvílí jsme dojedli. Rýži už nebudu vařit jinak.
7. 9. 2011 13:33
xanny:Jsem ráda,že se"papiňáková"vychytávka osvědčilaa za komentář i bodík děkuji
6. 9. 2011 13:39
Teda to by mě nenapadlo, vařím ji už podruhé , sice bez bylinek, ale s cibulí, do které jsem zapíchala pár hřebíčků . Perfektní, díky za inspiraci , + bod
21. 8. 2011 11:58
Moji synové rýži nikdy nejedly ,nechutnala jim ,co ji vařim tak to, už se ji naučily jíst
19. 8. 2011 18:17
Koubkova:Jsem moc ráda,že jsi spokojenáDíky
19. 8. 2011 11:49
Květa65:Po přečtení tohoto receptu už jinak rýži nevařim je rychlá ,sypká prostě,nemá chybu
5. 5. 2011 12:59
Amiro,jak popisuješ jsem to z počátku vařívala také tak,ale vždycky mi ta pěna z vařící rýže proletěla ventilem a víko papiňáku bylo zapráskané,fujTak jsem raději zvolila jiný postup a hrnec uzavírám,až voda vaří
Někdy ji dělám asi tak 15 minutek před dokončením masa,hrnec s uvařenou rýží zabalím do novin a utěrky a šoupnu do peřin.Posledně jsem neupozornila,manžel si šel narovnat záda a jak mám peřiny zastlané v posteli až u zdi,tak sebou praštil a hlavou přímo do papiňáku strčeného pod peřinouhrnec vydrželJinak všem díky za hodnocení i komentáře k receptu
Někdy ji dělám asi tak 15 minutek před dokončením masa,hrnec s uvařenou rýží zabalím do novin a utěrky a šoupnu do peřin.Posledně jsem neupozornila,manžel si šel narovnat záda a jak mám peřiny zastlané v posteli až u zdi,tak sebou praštil a hlavou přímo do papiňáku strčeného pod peřinouhrnec vydrželJinak všem díky za hodnocení i komentáře k receptu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 7 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 8 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma vaření v tlakovém hrnci: Jak ho správně používat
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: rýže v papiňáku dušená rýže v papíňáku rýže z papiňáku jak uvařit rýži v papiňáku vaření v papiňáku rýže jak dlouho varit ryzi v papinaku rýže vařené v papiňáku recept rýže z papinaku jak vařit rýži v papinaku rýže pod peřinou dušena rýze rýže v tlakovém hrnci jak dlouho vařit rýži dušena rýže recept recepty dušená rýže vařená rýže v tlakovém hrnci dusena riže rize varit cizrna v papiňáku vaření rýže v tlakovém hrnci
Suroviny: rýže, voda, sůl, bylinky
Dušená rýže v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X7Zl
37 názorů