Pečínka na medu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 811 kJ / 4 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
Tuky | 299,10 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 214,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 00:06
Ivana64: Já použila sušenou
15. 6. 2011 10:14
Papunko, používáš čerstvou nebo sušenou šalvěj? V tomto období mám oboje a nevím, kterého mám dát 1 lžíci.
14. 6. 2011 01:05
Kdo v noci na Topky chodí,sám sobě i zdravíčku škodíHezký recept za+5
13. 6. 2011 20:37
Bibinka: Omáčka tam opravdu je, ale protože je z vína tak je bíložlutá a není moc vidět.
13. 6. 2011 14:36
Zaujímavá kombinácia na tú akoby "marinádu"Určite vyskúšam
13. 6. 2011 12:24
Papunko, takové masko my rádi, ale nějak mi tam chybí ta omáčka, takhle to musí být dost suché-nezapomněla si jí k tomu masu dát Jinak pěkný recept, máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 9 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 8 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 10 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 11 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalá nedělní pečínka podle MasterChef Česko: Šťavnatost masa s křupavou kůrčičku skvěle doplní yorkshirský pudink
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: pečínka na medu vepřová pečeně na medu vepřová pečeně na medu v v celku dobra pečinka pecínek vepřová pečně na medu pecinka salvej veprova pecene salvej med vepřová pečeně v celku na medu
Suroviny: pečeně vepřová, olej olivový, šalvěj, kmín mletý, koření grilovací, máslo, mouka hladká, víno bílé, vývar zeleninový, brambory, med
Pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/932Z
6 názorů