Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička vepřová, v mléce a šalvěji pečená

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 5. 2013 21:28

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: pan Cuketka

Česneku dejte kolik uznáte za vhodné, já na dvě kila masa dala 5 stroužků. Vhodnou přílohou je chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Eviip

23. 10. 2017 06:46

:yes: Pro mě nová úprava pečeně. Narazila jsem na recept při hledání něčeho nového :) Ráda jsem vyzkoušela a výsledek je skvělý. Masíčko chutnalo naprosto výborně (dělala jsem z prorostlejšího plecka), může jen doporučit..a poděkovat autorce za tip:yes::yes:;-)

romana

30. 6. 2016 10:12

Na mléce peču kachnu.Recept mám ze Šumavy.Doporučuji vyzkoušet,nemá chybu.Jen osolit,pokmínovat a podlít do poloviny mlékem.

alan

1. 6. 2014 10:55

super recept.mám moc rád tyhle jednoduché věci, ale vždy se snažím vnést trošku vlastní invence. tak jsem krkovičku napřed dozlatova opekl na olivém oleji a místo citrónové šťávy, která mléko srazí jsem přímo do mléka k čerstvé šalvěji ještě vložil několik snítků citrónového tymiánu:-). A pečení při nízké teplotě to je kouzlo....:-*www.toprecepty.cz

Anna Kocikova

30. 5. 2013 19:40

Jednoduchý receptík za přijatelnou cenu a z dostupných surovin;-)Také ráda vařím z krkovice a ta Tvá na talíři vypadá velice chutně:-K:-p:yes:

jarka skrobakova

30. 5. 2013 15:20

:-p:yes::yes::-K

Nikina

30. 5. 2013 13:20

dexulka: díky za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo! A fotka je nádherná :yes::-K

Bibinka: děkuji za podporu :-K, reakce některých rejpalů jsou opravdu k nepochopení :-((

dexulka

30. 5. 2013 12:48

Ráno jsem zahlédla tenhle zajímaý recept,dopoledne jsem potkala u řezníka pěkný kousek krkovičky a ještě týž den zrealizovala.Recept je opravdu velmi snadný a chuť je vynikající,moc jsme si pochutnali :-p Určitě někdy zopakuji :yes: Posílámm zasloužený bod i foto ;-)

Bibinka

30. 5. 2013 10:10

Nikina:Niky, ty sama víš, z čeho to je a vidíš dobře a nic tě nešálí;-) Používám krkovičku hodně, je šťavnatá a chutná. Toto JE krkovička z konce, jak píše Otík:yes: Nic si z toho nedělej, šťourové se najdou vždycky a všude, u jednoho mého rp.mě taky takoví napadali, že to není srnčí a docela nevybíravým způsobem, až jsem byla nucená vyfotit srnčí syrové......no nic, nedáme se a já ti dávám 13.bod:yes:

Nikina

29. 5. 2013 20:05

varilamyskakasicku: děkuju :-K já myslela, že mě snad šálí zrak, když to bylo označeno za hovězí :-D My krkovičku strašně rádi, ale ne moc prorostlou, řezník už mě zná, tak ví :-)

BILKOVAI: určitě vyzkoušej, je to nenáročné na přípravu a suroviny a výsledek ohromující :-)

varilamyskakasicku

29. 5. 2013 20:01

Moc hezký nápad, vidím poprvé a jsem nadšená Niki, je to libová krkovička určitě:-p:-K

BILKOVAI

29. 5. 2013 18:34

Nádherná 100 % krkovička, mnam :-p:-*:yes: Vyzkouším, krkovička je u nás moc oblíbená :-K

Nikina

29. 5. 2013 16:48

Děkuji všem za kladné ohlasy a milé komentáře. :-K Kdo nezkusil, ať určitě vyzkouší, péct vepřové v mléce jsem zvyklá, moc nám tu chutná, ale narvat tam šalvěj, citron a česnek jsem zkusila prvně a velmi příjemně mě to překvapilo :-)

Colombo65

29. 5. 2013 15:54

... vepřová krkovice, z konce kde přechází v kotletu je takto krásně celistvá a nikoliv tolik prorostlá. O tom není pochyb:yes::yes::yes:

Vaclav Fronek

29. 5. 2013 09:57

BarbaraP: A Spagetko,Senky,Ivulinko a i ostatní, mám radost že se nenecháme rozhodit a ukřičet a případné urážky a nařčení k zaujatosti a nadržování dokážeme rozumně řešit. Kdyby to tak bylo i v normálním životě. Bylo by FAJN a rozštvávači by neměli šanci.

BarbaraP

29. 5. 2013 09:19

Vypadá to moc dobře, šikovné paní autorce posílám bodík! :-K Já jsem v tom náhodou krásnou krkovici poznala, akorát někteří ostatní jsou možná krátkozrací ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřova krkovice pečená vepřová krkovička vepřová krkovice pecena vepřové v mléce krkovice na mléku pečena vepřová krkovice vepřová krkovička pečená krkovice maso pečené v mléce vepřová krkovice recepty pečená krkovice video pecene maso na salveji vepřové maso v mléce vepřová krkovička pečená krkovice na šalvěji pečené maso v mléce krkovička v mléku vepřové maso na šalvěji krkovička na mléku pecene kotlety salvej

Suroviny: krkovice vepřová, mléko, citron bio, šalvěj, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička vepřová, v mléce a šalvěji pečená

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2qlv