Krkovička z trouby
Krkovička se výborně hodí na grilování - je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem, kečupem a pikantní směsí koření. Po upečení je podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninovým salátem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 333 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,62 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 16,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 75,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2011 22:26
Já myslím, že to krkovičce vyloženě sluší...
1. 8. 2011 15:28
krásné fota.. a krásný rcp, dávám bodíka
1. 8. 2011 15:04
Tak to se mi moc líbí,jednoduché a určitě dobréaž koupím krkovičku,tak to určitě vyzkouším,a posílám ti bodíka č.10
1. 8. 2011 13:42
Miluju taková jídla, která se nemusí nějak extra hlídat. Šupne se to do trouby a za hoďku z toho vznikne taková mňamka Vypadá to úžasně a my narozdíl od Bibinky zase jedině ostrý kečup, protože ostré máme moc rádi Takže to máš za ...8
1. 8. 2011 12:37
1. 8. 2011 11:52
Dělám něco podobného, jen maso peču v celku. Takto to bude ještě lepší. +1
1. 8. 2011 11:18
To může býti moc dobré+1
1. 8. 2011 10:54
Fokusko, masíko vypadá velmi dobře a z fotky usuzuju, že je i dobré. Já bych jen použila kečup ne ostrý, ale to je detail, protože nemáme ostré rádi Dávám ti 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 1 hodinou
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 24 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 57 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Vepřová krkovička pečená na Kunovjance: Voní cibulí a hořčicí a je neskutečně šťavnatá
Další recepty
Tématické fráze: krkovice nejlepší recepty krkovička krkovice recept krkovička recepty krkovicka recept krkovice recepty pečená krkovička v troubě recepty z krkovice veprova krkovice v troube recepty z krkovičky pečená krkovice nejlepší recepty recepty krkovice recepty krkovicka krkovice vepřová krkovička nejlepší recepty recept z krkovice nejlepší recepty z krkovice recept krkovička recept krkovice vepřová krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, česnek, cibule, olej, omáčka sojová, kečup ostrý, med, paprika sušená sladká, pepř mletý, voda
Krkovička z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DxQ
68 názorů