Netradiční pečená krkovička

vybusna Kuchařka:

Vepřové maso 0 názorů

21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

2 kg krkovičky bez kosti
2 sáčky kořenové emulze medovo-pikantní (od firmy avokado)
plátky šunky
plátky sýra
žampiony
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Pekac v ktorom budeme piect vystelieme alobalom. Do krkovicky urobime hlboke zarezy asi v 6 cm odstupoch, tak aby sme ju neprerezali.

  2. Polozime ju do pekaca a bohate napacujeme aj v zarezoch koreniacou emulziou. Nechame odstat do druheho dna.

  3. Na druhy den do zarezov vlozime platok makkej udeniny, platok syra a naplatkovane zampiony. Alobal uzavrieme a dame piect do vyhriatej rury. Pred dopecenim alobal roztvorime a nechame zapiect.

  4. Rezeme zosikma kde sa nam ukaze pekna mozaika. Ako prilohu podavam pecene zemiaky.

Poznámka

Recept na krkovicku uverejnila na webe pani Jana K. Airan dakujem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 51 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Netradiční pečená krkovička

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo