Netradiční pečená krkovička

Suroviny

2 kg krkovičky bez kosti
2 sáčky kořenové emulze medovo-pikantní (od firmy avokado)
plátky šunky
plátky sýra
žampiony

Postup přípravy receptu

  1. Pekac v ktorom budeme piect vystelieme alobalom. Do krkovicky urobime hlboke zarezy asi v 6 cm odstupoch, tak aby sme ju neprerezali.

  2. Polozime ju do pekaca a bohate napacujeme aj v zarezoch koreniacou emulziou. Nechame odstat do druheho dna.

  3. Na druhy den do zarezov vlozime platok makkej udeniny, platok syra a naplatkovane zampiony. Alobal uzavrieme a dame piect do vyhriatej rury. Pred dopecenim alobal roztvorime a nechame zapiect.

  4. Rezeme zosikma kde sa nam ukaze pekna mozaika. Ako prilohu podavam pecene zemiaky.

Poznámka od kuchařky

Recept na krkovicku uverejnila na webe pani Jana K. Airan dakujem.

Komentáře k receptu Netradiční pečená krkovička

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krkovička recepty krkovička recepty krkovice nejlepší recepty pečené vepřové maso pečená vepřová krkovice pečená vepřová krkovice nejlepší recepty pečená vepřová krkovička vepřová krkovice pečená krkovička v alobalu výborná krkovička nadívaná krkovice pečená vepřová krkovice v alobalu vepřová krkovička v alobalu krkovička recept krkovička recept pečené maso v alobalu krkovička na žampionech vepřová krkovice v alobalu recept na pečenou krkovičku veprova krkovice pecena v alobalu