Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Netradiční pečená krkovička

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

vybusna vybusna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 493 kJ /
3 464 kcal
Bílkoviny398,00 g
Tuky208,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 960 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekac v ktorom budeme piect vystelieme alobalom. Do krkovicky urobime hlboke zarezy asi v 6 cm odstupoch, tak aby sme ju neprerezali. Krok 2: Polozime ju do pekaca a bohate napacujeme aj v zarezoch koreniacou emulziou. Nechame odstat do druheho dna. Krok 3: Na druhy den do zarezov vlozime platok makkej udeniny, platok syra a naplatkovane zampiony. Alobal uzavrieme a dame piect do vyhriatej rury. Pred dopecenim alobal roztvorime a nechame zapiect. Krok 4: Rezeme zosikma kde sa nam ukaze pekna mozaika. Ako prilohu podavam pecene zemiaky.

Zveřejněno 18. 8. 2008

Poznámka autorky vybusna

Recept na krkovicku uverejnila na webe pani Jana K. Airan dakujem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Netradiční pečená krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rgx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Netradiční pečená krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rgx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krkovička recepty, krkovička recepty, krkovice nejlepší recepty, pečené vepřové maso, pečená vepřová krkovice, pečená vepřová krkovice nejlepší recepty, pečená vepřová krkovička, vepřová krkovice pečená, krkovička v alobalu, výborná krkovička, nadívaná krkovice, pečená vepřová krkovice v alobalu, vepřová krkovička v alobalu, krkovička recept, krkovička recept, pečené maso v alobalu, krkovička na žampionech, vepřová krkovice v alobalu, recept na pečenou krkovičku, veprova krkovice pecena v alobalu

Suroviny:
krkovička bez kosti, kořenová emulze medovo-pikantní, šunka, sýr, žampióny

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu