Pečené vepřové koleno na pivě
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pívem můžeme mezitím podlévat i sebe! Jo a na nějaké předvařování v tlakovém hrnci se vybodneme!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2014 15:08
24. 8. 2014 13:53
10. 10. 2012 07:38
9. 10. 2012 22:14
9. 10. 2012 22:13
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?
14. 11. 2011 11:21
14. 11. 2011 09:25
13. 11. 2011 19:36
13. 11. 2011 19:20
20. 8. 2011 21:53
20. 8. 2011 17:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 13 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 4 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 6 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 7 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 7 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 8 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 9 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 9 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 10 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 10 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: pečene koleno na pive pečené koleno na pivu pečené vepřové koleno na pivě pečené vepřové koleno na pivu koleno pečené na pivě recept pečené koleno na pivě vepřové koleno pečené na pivě pečené koleno v pomalém hrnci pečená kolena na pivu vepřové koleno na pivě koleno na pivě koleno pečené na pivu koleno na pivu vepřové koleno na pivu pečené vepřové koleno recept vepřové koleno na pivu a medu pečené vepřové koleno v pomalém hrnci pečené koleno pomalé pečeni vepřového kolena pečené vepřové koleno
Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, sůl, koření oregáno, pivo světlé, hořčice, křen, chléb
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
11 názorů