Pečená roláda z vepřového kolena na černém pivě

padushka Kuchařka: padushka

Doba přípravy: 2 hodiny Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

1 vepřové koleno
5 ks cibule (větších)
20 dkg anglické slaniny
hořčice kremžská
sůl
pepř
1 láhev černého piva
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové koleno si řádně vykostíme (já už kupuji rovnou vykoštěné) a rozložíme si ho na stůl, aby nám vznikla placka.

  2. Osolíme, opepříme, pomažeme kremžskou hořcicí a poklademe anglickou slaninou.

  3. Koleno řádně zabalíme do rolády a můžeme svázat kuchyňskou nití nebo špejlema.

  4. Do pekáčku, kde budeme dělat koleno, nakrájíme cibule na plátky - nedáváme tuk, koleno si ho dost pustí samo. Cibuli dáme do pekáčku. Na ni položíme zabalené koleno a polejeme černým pivem.

  5. Vložíme do trouby kterou si předehřejeme na 180°C.

  6. Nejdříve koleno pečeme přikryté a po hodině odkryjeme a dopečeme. Během pečení koleno poléváme výpekem. Koleno podáváme se zelím a knedlíkem nebo s bramborami. Přeji Vám dobrou chuť:).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená roláda z vepřového kolena na černém pivě

Tématické fráze: vykostene vepřové koleno vepřové koleno cena pomalu pečené vepřové koleno pečené vykoštěné koleno vykostěné pečené koleno pečené koleno video pečené vepřové koleno pečená roláda z vepřového masa vepřové koleno vykoštěné pečené koleno cena vepřové koleno na pivě pečená roláda vykoštěné koleno pečené vykostěné vepřové koleno kolena na pivě pečená vepřová roláda pečené vepřové koleno recept pečená kolena cena vepřové koleno se zelím roláda pečené koleno

Zapomněl/a jsem heslo