Vepřové plíčky na smetaně
Pokrmy z vnitřností jsou buď milovány nebo nenáviděny. V tomto receptu najdete postup přípravy plíček na smetaně. Plíčka vyvaříme, spolu se zeleninou nakrájíme nadrobno a za doprovodu smetany z nich připravíme jemnou omáčku.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 27,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chutné plíčky jsem tady našla dvoje, tak do třetice přidávám tuto svou verzi “dobroty“, kterou můžu i po studenu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2016 12:17
papinoka: Komentář mě velice potěšil a jsem ráda,že jídlo chutnaloDěkuji
5. 11. 2016 11:06
Dekuji za recept. Ja ziji v Rusku a v obchode jsem objevil pajsl. Vzpomnel jsem si na detstvi a na tuhle chutovku. Vsem to velice chutnalo. Jednicka podtrzena a jeste s hvezdickou
13. 10. 2016 16:01
miguel: Jiříku,děkujiZvláště od takového Kuchaře,jako jsi Ty mě komentář velice potěšilJsem ráda,že kamarádům chutnalo
7. 10. 2016 21:46
pro Annu Kocikovou úspěšně jsem završil dílo - SUPER RECEPT!!!!!!!,NEJVÍC TO CHUTNALO MÝM ŠPANĚLSKÝM KAMARÁDŮM (S KNEDLÍKEM)
7. 10. 2016 20:29
právě teď jsem v plném nasazení doufám že se povede,až s tím skončím dám vědět
14. 2. 2014 22:39
Maryla337:závidím Ti,mě už zásoba došlaa u řezníka zatím nemají
13. 2. 2014 14:56
miluju musím udělat objevila jsem řezníka kde je prodavaj . tak už se na těším
6. 11. 2013 00:46
Děti vám pajšl nejedí?
U nás tomu bylo stejně.
Zkuste prohnat plíčka (i zeleninu) mlýnkem na maso a uvidíte co se bude dít...
(pokud mám kořínek, tak melu jen plíčka - ostatní maso krájím na plátky a kostečky)
U nás tomu bylo stejně.
Zkuste prohnat plíčka (i zeleninu) mlýnkem na maso a uvidíte co se bude dít...
(pokud mám kořínek, tak melu jen plíčka - ostatní maso krájím na plátky a kostečky)
5. 11. 2013 20:19
Petak:Moje děti,když byly malé,tak toto ani náhodouTeď se můžou utlouct
Díky za komentík
Díky za komentík
5. 11. 2013 00:10
Moje děti toto neradi ale já to mám moc ráda také je dělám a zrovna zítra
9. 3. 2012 18:39
kolkopina:Ano,lze i z hovězího pajšlu
9. 3. 2012 17:38
mužete mi poradit musi to byt vepřové jde to i z hovězího pajšlu?
8. 2. 2012 15:23
petrzelka:Protože to máš k nám,co by kamenem dohodiltak až zase budu vařit-jsi vítána
bobeši-to máš pravdu,takové časy už nikdy nebudouškoda
Díky za komentáře i hodnocení
bobeši-to máš pravdu,takové časy už nikdy nebudouškoda
Díky za komentáře i hodnocení
8. 2. 2012 12:45
Já bych si je tak dala,ale u nás doma by to nikdo nejedl,jejich škoda.Pamatuju se,že u nás ve školní jídelně to dávali s takovýma malýma bochánkama,ty byly taky luxusní.Když chodil syn do jídelny,tak mi vždycky tajně nějaký donesl
Aničko,ty se máš,že to máš komu vařit
Aničko,ty se máš,že to máš komu vařit
8. 2. 2012 12:40
plíčky na smetaně se šesti knedlikama za 3,50 Kč. to byla doba
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 6 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 13 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 16 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 42 minutami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 43 minutami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 4 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
16 receptů, do kterých využijeme méně oblíbená masa: Zamilujete si je?
Další recepty
Tématické fráze: plíčky na smetaně vepřové plíčky hovezí plíčky na smetaně plíčka na smetaně plíce na smetaně nejlepší plíčky na smetaně plíčky na smetaně recept veprove plice recept plíčky plička na smetaně recepty veprove plice vepřová plíčka vepřové plíčka recept plíčky na smetaně recepty plíčky na smetaně recept plíčka na smetaně plička na smetaně recept hovězí plicky na smetaně recept recept na plicky na smetane vepřový kořínek na smetaně
Suroviny: plíce vepřové, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, masox hovězí, libeček, celer, vývar z plíček, masox hovězí, smetana, mouka hladká, ocet, sůl, cukr
Vepřové plíčky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8Jl
21 názorů