Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vorařský guláš z Povltaví

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

22. 9. 2011 12:30

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 950 kJ / 1 422 kcal
Bílkoviny99,01 g
Tuky82,31 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy64,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Rytmus života, kulinářský speciál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

22. 9. 2011 13:28

Jani, Parádní gulášek! A fotky také úžasné. . . :yes: +(teď jsem dopekla péřovou buchtu a chladí se v lednici). ;-)

Pejli Pejli

22. 9. 2011 13:12

To vypadá velmi jedle!!! tomu říkám žrádlo :-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: guláš z bucku velikost porce guláše vorařský vepřový guláš vorařský vepřový vepřový guláš volrabský guláš voražský guláš recept guláš gulas s bucku gulas bucek bucek gulas guláš z plecka,bůčku a hovězího krku vorarsky rizek guláš porce velikost hovězí guláš s kouskem vepřového bůčku guláš podle vorařů velikost porce guláš guláš porce 2 hovězí guláš guláš recept

Suroviny: přední hovězí, cibule, bůček vepřový, olej, mouka hladká, kmín celý, pepř černý, brambory, chilli paprika čerstvá, česnek, majoránka, sůl, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Vorařský guláš z Povltaví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M58P