

Bramborový guláš s růžičkovou kapustou a bůčkem.
Suroviny
- 300 g vepřového bůčku
- 300 g růžičkové kapusty
- 750 g syrových brambor
- sůl
- pepř
- 2-3 stroužky česneku
- cibule
- 80 g tuku
- asi 40 g mouky
Postup přípravy receptu
Bůček nakrájíme na kostky a podlitý osolenou vodou ho udusíme.
Ve větším hrnci osmahneme na tuku kolečka cibule, přidáme půlené kapustičky, bůček a kostky brambor. Podlijeme a dusíme, až je vše měkké. Dochutíme pepřem a solí.
Zahustíme jíškou, dobře povaříme a úplně na konec ochutíme česnekem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Bramborový guláš s růžičkovou kapustou a bůčkem.
-
Sakryš, to jsem se zase jednou přecpal
-
Růžičkovou kapustu také máme moc rádi a tohle je velice hezká kombinace
+4
-
To vypadá úžasně
Miluji růžičkovou kapustu, brambory a guláš
-
také dělám něco podobného, nedávám růžič.kapustu, ale mrkev, kedlubnu..., přidávám kmín a špetku muškátu. Bodík letí
-