Kvašené pikantní zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 147 kJ / 3 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,90 g |
Tuky | 23,98 g |
Vláknina | 313,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42,22 g |
Sůl | 100,30 g |
Sacharidy | 530,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto zelí je vynikající jako salát, zdravé, plné vitamínu C. Ještě mimo to nakládám zvlášť klasicky 20 kg zelí - pouze kmín, cibule, sůl a koprové semínko - , které pak používám k vaření. Domácí je domácí :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 19:36
7. 12. 2016 18:49
7. 12. 2016 18:27
25. 9. 2015 08:43
25. 9. 2015 08:36
29. 10. 2013 15:39
29. 10. 2013 15:34
29. 10. 2013 15:08
29. 10. 2013 15:04
29. 10. 2013 14:56
30. 10. 2011 13:45
30. 10. 2011 12:09
.ja to letos delam poprve,nadusala jsem ho do sklenic se sroubovacimi vicky,dala na tacek v kuchyni,jedna flaska evidentne pracuje,tece z ni stava a zeli bubla,druha nedela vubec nic a ve treti bylo mene zeli,tak jsem ji dolila solnych roztokem a take nedela nic.mam dilema,zdali ty nepracujici sklenice otevrit a eventualne jeste dolit roztokem,nebo to mam tak proste nechat a cekat.zeli je ve sklenicich 4 dny.a pokud nezacne kvasit a zustane bile je potom pozivatelne?
diky moc pokud mi nedkdo bude chtit poradit
13. 10. 2011 19:42
13. 10. 2011 12:08
12. 10. 2011 12:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 52 minutami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Kysané zelí patří mezi české superpotraviny. Na podzim vás ochrání před virózami i bacily!
Další recepty
Tématické fráze: kvašené zelí kvašené zelí recept domácí kvašené zelí recept na domácí kvašené zelí recept na kvašené zelí kvaseni zeli kvašené zeli ve sklenici šlapání zelí kvašené červené zelí kvašené zelí recepty zeli kvašene recept kvašené zelí recepty kvašené zelí jak udělat kvašené zelí šlapané zelí kvašené zelí s křenem recepty na kvašené zelí kvasene zeli do sklenic nádoba na kvašení zelí pikantní zelí
Suroviny: zelí bílé, cibule, kapie červená, mrkev, křen, kopr, jablko, deko, kmín celý, sůl, bobkový list, koření nové koření
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
24 názorů