Pyré z dýně
Královnou podzimní úrody je bezpochyby dýně. Byla by škoda ji pouze ozdobně vyřezávat na Halloween. Využijte ji do posledního kousku, třeba na dýňové pyré. Nabízíme vám zde podrobný návod jak na to.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2011 09:42
Receptík si ukládámLíbí se mi+8Díky
14. 10. 2011 09:34
AniCiz:som presvedčená, že bez sterilizácie to nevydrží...zamrazené som to mala tiež iba asi 2 mesiace, ale samotná dýně v celku po obraní zo záhrady vydrží v sklepe zrejme dlho. Ja ju nepestujem, iba kupujem, takže nemám skúsenosti, ale niekto zrejme poradí...
14. 10. 2011 08:35
Ukládám, dík
14. 10. 2011 08:26
magdalenka: moc se mi to líbí+
14. 10. 2011 07:33
chtěla jsem se zeptat,letos poprvé jsem vypěstovala tykve...máslové a Hokkaido..nevím ale jak ty m áslové vydrží,tak bych to pečené pyré uskladnila ve skleničkách..šlo by i bez sterilace?
13. 10. 2011 19:12
13. 10. 2011 19:05
rebeka:ale nie...sa mi zdá, že tá tekvica je tak najchutnejšia...Možno preto, že na jeseň, kedysi, za onoho času, v čase mojeho detstva, sa na jeseň na voze doviezli s vylámanou kukuricou aj tekvice (dýně), nechali sa vonku na dvore poštípať mrazom, ešte boli potom sladšie...a piekli sme a piekli...
13. 10. 2011 19:00
magdalenka:a já vím, proč ho máš nejraději...to pro ten pečíci papír, však
13. 10. 2011 18:57
Ďakujem, ja mám najradšej tretí spôsob. Pečiem naraz tri plechy, konzumujem vo veľkom.
13. 10. 2011 18:49
krásně podzimní receptík
13. 10. 2011 18:49
Moc pěkné
13. 10. 2011 18:48
To se mi líbí a asi bych taky mrazila
13. 10. 2011 18:42
Práve včera som čítala to pyré na webe, myslím, že to mrazenie využijem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kokosová kuřecí korma
Vasek1 uvařil před 1 minutou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 13 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 31 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 49 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 56 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Dýňové pyré je výbornou alternativou bramborové kaše. Připravit ho můžeme ze směsi brambor a dýní
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak poznat zralou dýni? Dobře vyzrálá dýně má dlouhou trvanlivost, při správném skladování vydrží až do jara
Další recepty
Tématické fráze: pyré z dýně zamražení dýně máslová dyně pyré pyré z máslové dýně pyré z máslové dýně dýně pyré dýně zamrazení pire z dyňě pyré z pečené dýně recepty z dýně pyre recepty dyně pyre pyré z muškátové dýně dýně-zamrazení pyré z dýně recept pyre z dýně pyre s dýně dýňové pyré sterilované recepty pyré z dýně dynove pire steriloce zamrazeni dyne hokaido
Suroviny: dýně
Pyré z dýně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6vX
13 názorů