Jablečný závin - štrúdl (nekynutý)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 443 kJ / 2 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,18 g |
Tuky | 17,56 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 391,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2022 22:42
" nastrouhané ořechy"
Používám sekané ořechy místo octu dávám bílé víno
Před pečením jsem zkoušel mašlovat žloutkem, vejcem, mlékem, vodou... a vliv to má pouze na barvu produktu, která se stejně u nás ztratí pod sněhobílým cukrovým popraškem
Používám sekané ořechy místo octu dávám bílé víno
Před pečením jsem zkoušel mašlovat žloutkem, vejcem, mlékem, vodou... a vliv to má pouze na barvu produktu, která se stejně u nás ztratí pod sněhobílým cukrovým popraškem
27. 7. 2022 20:45
super těsto, množství na pěkné 4 nohavice. Povedly se a pochutnali jsme si. Tuk jsem použila IVU. Doporučuji.
21. 10. 2011 08:50
štrůdlíky jsou vděčný moučník, ty tvoje vypadají moc hezky
21. 10. 2011 08:15
mirka:potirala jsem vejcem, ale pak jsem zkusila maslem, nebo herou, testo zjemni a jemne a hezky listkuje,takze ja uz jen maslem
21. 10. 2011 06:08
mirka potírám rošlehaným vejcem
21. 10. 2011 00:55
Mirka:... a ja nevim cim mam potirat nohavice? ... vejce s vodou?, nebo jen rozslehane vejce? ...???
21. 10. 2011 00:54
rolajs:ja myslim, ze muzes pouzit maslo
20. 10. 2011 10:26
může se použít ZLATÁ HANA,nebo máslo? děkujůůůů :) hezký den přeji všem!
20. 10. 2011 10:10
Někde mám recept tady na to těsto a kdysi jsem ho hodně dělávala. Je vynikající. Dnes jsem zhnilá udělat si ho, tak si kupuji listové, nebo dělám z pomazánkového másla. Rozhodně děkuji za připomenutí
20. 10. 2011 09:20
Tenhle recepis mám taky-s octem, je to výborný těsto . A fascinuje mě, jak máte krásně "štíhlý štrůdl". Mě se to vždycky rozplácne do široka , asi málo "utahuju"
20. 10. 2011 07:58
Tenhle štrůdl lépe řečeno zbytky ze 3 nohavic mám ještě dnes ke snídani. Akorát já používám Lukanu, mouku míchám půl na půl se špaldovkou a cukr dia na pečení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 42 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jablečný závin s octem těsto na závin s octem nekynuty jablecny zavin nekynutý závin jablečný štrůdl s octem závin s octem jablečný zavin jablkový závin nekynutý jablečný štrúdl štrúdl s octem těsto na štrúdl s octem jablečny zavin recept jablečný závin nekynutý tažený závin recept úžasný tažený závin recept úžasný jablecny zavin-strudl nekynutý jablkový závin štrůdl nebo štrúdl recept na jablečný štrůdl těsto na slaný štrůdl nekynuté
Suroviny: mouka hladká, vejce, cukr, ocet, voda, sůl, strouhanka, jablko, ořechy, skořice, cukr
Jablečný závin - štrúdl (nekynutý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRR8
11 názorů