Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úžasný tažený štrúdlík

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2009 07:22

Suroviny

Porce: 4 šišky

Nutriční hodnoty

Energie6 892 kJ / 1 647 kcal
Bílkoviny46,00 g
Tuky30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy292,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto těsto je úžasné, velice levné a hlavně - těsto vyválím vždy velice slabé - netrhá se!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

24. 5. 2022 14:18

finneta: :-Q když podle bodu 1 postupu "vše zamícháme", bylo by dobré v surovinách oddělit ty na náplň - přece do těsta nevmícháme i strouhanku, jablka, další cukr, skořici a rozinky.

:-O A souhlasím i s casinem a P.Janáčkem, že v názvu by se nemělo vyskytovat slovo "TAŽENÝ", když je jen vyválený. Když hledám skutečně tažený štrúdl, tak mě tento nezajímá, i kdyby byl nejlepší na světě. Pouze se jen naštvu, že jsem ho zbytečně otvírala, abych nakonec zjistila, že nesplňuje to, co inzeruje.

:-O alena: hnidopichové? - to myslíš vážně? 8-( to je podobné, jako bych inzerovala např. philo těsto a vložila rcp na těsto listové nebo kynuté apod.

casino casino

18. 1. 2018 18:06

"Úžasný tažený štrúdlík"
No, až na to, že toto není TAŽENÝ štrúdl (závin)

Jiřina

22. 2. 2017 17:18

Moje teta těsto vždy nahřívala pod teplým kastrolkem. Toto jde do lednice. Tak teď nevím?!?!Pak jej vytahovala na ubruse na celý stůl.

finneta

6. 6. 2016 05:50

Irena: ahoj Irčo. přiznám se, že to jsem nedělala (slaný dělám z listového těsta). ale budu, když to zkusíš a napíšeš:-p

Irena

3. 6. 2016 14:07

Když se těsta dává 100g cukru, dá se pak použít naslano?

jirholu jirholu

7. 11. 2015 16:51

Štrúdl je výborný :-p ... s těstem se moc dobře pracuje a netrhá se. Díky za recept. Přidávám bod a foto ;-):yes::yes:

alena

4. 10. 2015 18:55

právě jsme dopekli a půlka závinu je už snědaná, moc dobré a těsto se opravdu netrhá a to ho dělám z celozrnné mouky:yes:

alena

4. 10. 2015 14:15

P. Janáček:no tak nebuďme hnidopichové:-O

P. Janáček

17. 10. 2014 12:07

Může to chutnat i skvěle.Prosím, nenazývejte to taženým štrudlem když ho nevytahujete, ale vyvalujete, nebo rozvalujete:-S.

Romana22

25. 2. 2014 20:13

Chtěla jsem se zeptat ,proč stvrdla kurka na zavynu děkuji za odpověd:-(

phoma

7. 10. 2013 11:59

testo uz je v lednci tak jsem zvedava jak se povede:-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 9. 2012 21:17

Jdu to tvoje těstíčko vyzkoušet! Mám moc jablíček !:-p

Katka

21. 11. 2011 22:17

Tak recept jsem vyzkoušela a chci moc poděkovat,dělala jsem ho jak nasladko tak naslano a těsto vážně výborný.Úžasně se s ním pracovalo a na chuť taky super.První těsto který mě opravdu nadchlo a povedlo se.Ještě jednou díky,všichni chválili:-)

finneta

11. 10. 2011 15:03

Katka:ahoj. těsto by tužší nemělo být. je lepší při přípravě snažit se zapracovat těsto co nejrychleji, ať do toho nemusíš nacpat hodně mouky navíc. ale budu ráda, když recept vyzkoušíš.;-)

Katka

11. 10. 2011 14:42

zapisuji recept a vyzkoušim:-)Přesně těsto podobné tomuto sem hledala,ale mám otázku,není ten štrůdl druhý ten tvrdší?Protože zatím se mi to vždycky s nějakým těstem stalo a nevím jestli to bylo těstem nebo něčím jiným

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tazeny zavin levny babiččin jablečný štrudl tažený závin recept tazeny jablecny strudl tažený štrůdl vyborny tazeny zavin babiččin tažený jablečný štrůdl těsto na tažený štrůdl levný štrůdl těsto na tažený závin recept na tažený závin nejlepši taženy štrudl výborný tažený štrůdl vynikajíčí štrůdl jablečný štrůdl tazeny tazeny strudl recept nejlepší tažený závin nekynuty jablecny zavin nejlepší jablečný závin tažený tažený štrůdl výborný

Suroviny: mouka hladká, olej, ocet, sůl, cukr, voda, strouhanka, jablko, cukr, skořice, rozinky

TopRecepty.cz

Úžasný tažený štrúdlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48q0