Játrový nudlový pudding Retro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,24 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 8,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je přesně napsán jak kdysi vyšel.
Když jsem před lety tento recept vařil měl jsem strach, aby v osolené hmotě játra neztvrdla, tak jsem je nakrájel na velmi drobno 3-5x3-5 mm a lehce přesmažil na pánvi, sůl jsem zašlehal do sněhu z bílků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2012 00:11
Krásný fotky díky jsem rád že i starý recept může udělat někomu radost.Je mi líto lidí kteří se Retro receptům vysmívají.
10. 6. 2012 13:31
Takhle jak to vidím na fotce, tak už vííím, babička to dávala do hranaté chlebíčkové formy a krájela na pláty. Teri i františku, díky za připomenutí, ukládám a zrealizuju!!!!!
10. 6. 2012 12:59
Výborné Robila som presne podľa receptu, pečeň som dala surovú, tak ako je písané. Chuť pečene prešla cez cestoviny a bolo to veľmi chutné. Bod si tento recept ozaj zaslúži. Škoda, že ostáva nepovšimnutý.
21. 2. 2012 09:48
Tohle mi je povědomé, ale nejedla jsem snad od dětství
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 7 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 4 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 5 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 6 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 6 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 7 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: játrový puding vepřová játra recept aby neztvrdla retro recepty puding játrový retro pokrmy puding retro
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, vejce, nudle, játra, sůl
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
4 názory