Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2015 17:55
5. 4. 2012 21:22
Hezky vypadající a chuťově určitě príma mňamka+
5. 4. 2012 15:04
Díky všem za vyjádření sých názorů i zkušeností.
4. 4. 2012 21:39
+
4. 4. 2012 21:12
drahulin:Drahuško děkuju
4. 4. 2012 21:11
Eliza:
4. 4. 2012 21:08
Už mě přijde,že se pořád opakuji.Krásný a na pohled velmi jedlý recept.Co dodatno prostě bod,nooo.
4. 4. 2012 20:43
Eliza:Mně se teda po minutě prudkého opékání ten česnek nespálil, pak se teplota sníží a dopéká se ne až tak zprudka. Dodržela jsem postup a byla jsem spokojená. Máš tam recept z knížky.
4. 4. 2012 20:32
1974andrea: Samozřejmě nevidím skrz maso, ale trošku vím, jak se suroviny chovají na pánvi nebo při jiné tepelné úpravě. A taky vím, co se stane s čerstvým česnekem na mase po několika minutách prudkého opékání. Prostě zhořkne, s tím nic nenaděláme. Vycházím jen z vlastní zkušenosti, nikdo z nás se nenaučil vařit bez ponaučení a chybování...
4. 4. 2012 20:20
Eliza:Eli, nevím, jestli máš tak dobré oko, že vidíš i skrz maso, ale růžové opravdu bylo, nemám ráda podrážky, příště holt rozříznu.
4. 4. 2012 20:18
Tak jsem přiletěla domů a koukám na tu debatu tady. Zapomněla jsem uvést zdroj receptu, to se omlouvám, jdu to hned napravit a ještě vám ofotím i stránku, abyste postupu věřili, já ho pouze dodržela a ještě jsem přidala navíc rozmarýn
4. 4. 2012 19:13
chocolate: no vida - taky řešení
4. 4. 2012 19:11
maris:Eliza:A já to řeším česnekovým olejem, na rovinu přiznávám, že česnek bych prudce nerestovala a sušený má pro mě pachuť.
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
4. 4. 2012 19:07
Eliza: Eli, s tím česnekem máš pravdu, ten se spálí velice snadno, taky Andrea na to upozorňuje. Já osobně bych ho nedala na maso, ale zároveň s vínem a vývarem do výpeku.
4. 4. 2012 18:57
Škoda, že nevidíme maso na řezu, tam by mělo být růžové a šťavnaté. Třeba bylo. Ale s tím česnekem bych fakt počkala, ale nejspíš nejsem tak zkušená a prostě si netroufám...
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 10 minutami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Potěšte milovanou maminku na její svátek: Toprecepty nabízí slevu 33 % na své populární kuchařky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů