Hovězí roštěnky s mrkví a kapií

Suroviny 4 porce

4 plátky hovězí roštěná
4 velké mrkve
1 červená paprika
1 cibule
sádlo
sůl
pepř
koření Roštěnky od sv.Antonína
1 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zprudka opečeme naklepané, osolené, opepřené roštěnky, vyndáme ven, necháme zpěnit nakrájenou cibuli, roštěnky vložíme zpátky, potřeme hořčicí, přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme asi hodinu. Pak přidáme nakrájenou mrkev a papriku a dusíme ještě půl hodiny. Zahušťovat už nemusíme nebo stačí přidat jen trošku instantní jíšky.

Komentáře k receptu Hovězí roštěnky s mrkví a kapií

Tématické fráze: hovězí roštěná hovězí roštěná na roštu hovězí v mrkvi recept hovezi rosstenky zidovska rostena hovezí roštěná recept hovězí roštěná recepty hovězí s mrkví roštěnka z hovězího hovězí s mrkví recept hovezi na mrkvi hovězí s kápií hovězí roštěnec recepty hovězí recepty roštěná recept hovězí v mrkvi hovězí roštěná plátky recept hovězí na houbách s mrkví hovezi na kapii hovězí roštěná se zeleninou