Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěnec s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZWP
Moje poznámka
Hovězí roštěnec s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZWP
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vysoký roštěnec steak příprava,
hovězí maso s fazolemi,
steak z vysokého roštěnce,
steak s fazolemi,
hovězí roštěná,
recepty z vysokého roštěnce,
nízký roštěnec recept,
hovězí fazole,
hovězí roštěnky,
recepty z roštěnce,
hovezí roštěná recept,
hovězí steak z roštěnce,
steak roštěnec,
recept nízký roštěnec,
nízký roštěnec recepty,
recepty z hověźího roštěnce,
steak s fazolkama,
hovězí na fazolích,
fazole hovězí,
babicovy dobroty recepty bublanina
Suroviny:
roštěnec hovězí,
fazole červené,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na hovězí maso,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (9)