Bramborová placka s chutí Itálie
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 546 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 3,90 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuhle lehoučkou mňamku jsme měli včera k obědu,bohužel jsem neměla čas vyfotit... tak snad příště...:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 7. 2012 18:40
Evi, moc děkuji za fotku, je hodně lákavá! A představte si tu náhodu, mám tohle jídlo v plánu na zítra (co taky jiného v tom horku, než nějakou lehkou rychlovku!) Myslela jsem, že fotku udělám a přidám, ale už není třeba, tahle je bezkonkurenční!!
7. 7. 2012 18:35
eva hubova:
7. 7. 2012 18:34
eva hubova:Evi, měla jsem tenhle recept v merku, určitě taky udělám, ale nemám už sušená rajčata. Krásné foto
7. 7. 2012 18:23
Jednoduché, rychlé a moc dobré přidávám foto a+7
15. 4. 2012 23:57
1974andrea: Děkuji za informaci. Ještě že tu máme Tvoje zkušenosti.
15. 4. 2012 22:12
Eliza:Drží to pohromadě jenom tím škrobem, který se tam ponechá. Švýcarské rosti se dělájí taky pouze z brambor a drží.
15. 4. 2012 22:07
Od rána přemýšlím, čím ty nastrouhané brambory drží pohromadě, aby vznikla smažená placka.... Jinak se mi složení surovin zamlouvá víc než hodně, všechno použité máme rádi a často používáme.
Jen pořád nevím, jestli v těstě nechybí trošku mouky, případně solamylu a jedno či dvě vajíčka...
Ale třeba to bude držet pohromadě i tak.
Jen pořád nevím, jestli v těstě nechybí trošku mouky, případně solamylu a jedno či dvě vajíčka...
Ale třeba to bude držet pohromadě i tak.
15. 4. 2012 19:26
AniCiz: já jsem měla naložená v oleji, ale myslím si, že ani těmi "jen" sušenými nic nezkazíš
15. 4. 2012 15:30
já jen jestli ta rajčata jen sušená,nebo v oleji..sušená čistá mám..
15. 4. 2012 11:07
Recept se mi líbí+
15. 4. 2012 09:45
pekné...
15. 4. 2012 09:39
Danca:Díky za rychlou odpověď
15. 4. 2012 09:38
Brambory jsem strouhala na "okurkovém" struhadle, tedy takové hrubší nudličky
15. 4. 2012 09:33
To bych taky mohla zkusit. Jen se chci zeptat, jestli brambory nastrouhat najemno nebo nahrubo?
15. 4. 2012 09:31
Vyzkoušíme U nás "jede" všechno, co má italskou příchuť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Banana split
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Právě bylo uvařeno:
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 47 minutami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 50 minutami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 2 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 3 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 4 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 4 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: švýcarské bramborové placky švýcarské placky italská bramborová placka placky rosti italské placky bramborová placka svicarsky bramborova placka bramborovã© placky recept italská placka brambory bramborová placka škrob italská placka z brambor italske placky s bramborem bramborové placky bramboráky švýcarské bramborove placky italske škrobovré placky švýcarská bramborová placka bramborové rosti moučné placky švýcarské placky rosti
Suroviny: brambory moučné, rajče sušené, olivy černé, sůl, pepř, bazalka čerstvá, olej
Bramborová placka s chutí Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OL9
15 názorů