Zavářka do polévky - drobení, strouhání
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
Tuky | 8,81 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 91,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství, které neupotřebím hned, dám na utěrku, usuším a použiji jindy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2012 14:52
16. 4. 2012 14:50
16. 4. 2012 14:45
16. 4. 2012 14:43
16. 4. 2012 14:42
16. 4. 2012 14:35
16. 4. 2012 14:29
16. 4. 2012 14:24
(žížalko, nevšimla jsem si téhož názoru, ale aspoň vím, že máme stejný )
16. 4. 2012 14:14
16. 4. 2012 14:13
16. 4. 2012 13:51
A proč si neusnadnit ruční práci robotem? Zkus to, je to rychlé!!!
16. 4. 2012 13:46
16. 4. 2012 13:39
16. 4. 2012 13:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 1 minutou
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 23 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 35 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 38 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 58 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: drobeni do polevky zavářky a vložky do polévek strouhání do polévky zavářka do polévky jak udělat drobení do polévky zavářky do polévky zavařka z krupice recept na drobení do polévky strouhání do polévky recept polévkové drobení drobení do polévky recept zavářky a vložky do polévek tipy drobení játrové drobení zavarka do polevky recept recept drobení do polévky drobení do polévky z krupice játrová zavářka zavářka do polévky z vajec játrová zavářka do polévky
Suroviny: vejce, mouka hrubá, mléko
Zavářka do polévky - drobení, strouhání
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7yy
44 názorů